Bulvár

Videó: lánykérést rögzített egy kaputelefon kamerája

rtl.hurtl.hu

2023. december 30. 17:49

A lakástulajdonos reméli, hogy a jegyesek a sajtóból értesülnek a videóról, és jelentkeznek nála, mert szívesen odaadja nekik a szívmelengető felvételt.

Váratlan lánykérést rögzített egy kaputelefon biztonsági kamerája New Jerseyben, amíg a lakó Ausztráliában tartózkodott. A nő most mindent megtesz azért, hogy eljuttassa az eljegyzésről készült videót a titokzatos párnak – írja a New York Post.

Az amerikai lapnak a Luce nevű nő elmondta, számára mennyire bizarr érzés volt visszanézni a lakása bejárati ajtója előtt lezajlott leánykérést. A még szeptemberben készült videón az látható, amint az ismeretlen férfi térdre ereszkedik, amin barátnője igencsak meglepődik. A felvételt alább lehet megtekinteni:


A lakástulajdonos nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a pár életének meghatározó pillanatát rögzítette a kamerája, ők viszont valószínűleg nem is tudnak a felvétel létezéséről. A nő reméli, hogy a jegyesek a sajtóból értesülnek a videóról, és jelentkeznek nála, mert szívesen odaadja nekik a szívmelengető felvételt.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

 

#Bulvár#new jersey#leánykérés#eljegyzés#kaputelefon#biztonsági kamera#Videó

Címlapról ajánljuk