Bulvár

Kétmilliós luxusszettben fotózták Szoboszlai Dominikot, de elsőre meg nem mondanánk róla

rtl.hurtl.hu

2023. december 28. 7:23

A melegítőnadrágtól a sportcipőig minden több mint ezer euróba került Szoboszlai Dominikon. 

Magyar futballista évtizedek óta nem jutott olyan magasra, mint idén Szoboszlai Dominik, akit magyar rekordösszegnek számító 70 millió euróért vásárolt meg a legendás angol klub, a Liverpool. A magyar játékos a nyári átigazolása óta alapember a világ egyik legjobb csapatában, ahol a kemény munkáját jól meg is fizetik.


Ez látszik a ruháján is. Egy róla készült fotó kapcsán egy TikTok-oldalon számolták ki, hogy mennyibe került a cipője, a melegítőnadrágja, a felsője és a táskája. Kiderült, szinte minden több mint félmillió forintot ér. Így összesen több mint kétmillió forint volt Szoboszlain.

 

Az Év Embere

Kik azok, akik 2023-ban tudásukkal, emberségükkel, kitartásukkal, teljesítményükkel példaként szolgáltak másoknak? Az RTL Híradó munkatársai idén is válogattak azok közül, akik bekerültek az RTL híreibe, és akik jó célokért, a társadalom számára is fontos ügyekben cselekedtek, saját területükön kimagaslót alkottak, vagy példátlan sikereket értek el.

Ebből az előzetesen összeállított, tíz jelöltet tartalmazó listából a győztest ezúttal is az RTL Híradójának nézői szavazhatják meg december 22. és január 1. között. A jelöltek között van Szoboszlai Dominik is:


Nyitókép: Szoboszlai Dominik a Liverpool és az Arzenal mérkőzésén, 2023. december 23-án. Fotó: Michael Regan/Getty Images

 

#Bulvár#szoboszlai dominik#ruha#luxus#melegítő#divat

Címlapról ajánljuk