Bulvár

Kiderült, mi történt Aurelio kislányának édesanyjával

rtl.hurtl.hu

2023. december 6. 11:07

Teljesen megváltozott.

Aurelio kislányának édesanyja teljesen megváltozott, 180 fokos fordulatot vett az élete. A bajai lakosok meg vannak döbbenve, hogy mit vitt véghez Niki, írja a Blikk.

A lap emlékeztet rá: az egykori VV-sztár már a börtönben ült, amikor kiderült, hogy egy egyéjszakás kalandból született egy kislánya. Mint kiderült, a másfél éves gyermek édesanyja nem zárkózik el attól, hogy Aurelióval megpróbáljanak párként működni, amikor az kiszabadul a börtönből. 

Mint arról beszámoltunk, Aurelio legutóbb néhány napja adott interjút a börtönből. A Való Világ 6 győztesét emberrablás miatt ítélték el, első fokon négy évet kapott, ezt enyhítették két év három hónapra, de mivel újabb ügye lett, korábbi felfüggesztett büntetését is le kell töltenie. Aurelio jelenleg 3 év 5 hónapos börtönbüntetését tölti. 

A Blikk most arról ír, hogy a helyiek szerint Niki, Aurelio kislányának édesanyja újra munkába állt, „ami a gyermeke születése ellőtt nem vallott rá”.

„Nem csak én, de minden közös ismerősünk, vagyis a fél város hitetlenkedve hallgatta Nikit, amikor arról mesélt, hogy dolgozni kezdett. A kislány születése, vagyis inkább a fogantatása előtt ugyanis ő volt a partik egyik lelke, aki akkor indult haza egy buliból, amikor a nap eleső sugarai bántani kezdték a szemét. Maradjunk annyiban, hogy akkor sem munkába sietett, inkább csak az ágyba, hogy kialudhassa magát, mielőtt elindult a Molába vagy a Medibe. Nikit már nagyon régen nem láttuk ilyen bulikban. Néha megjelenik egy-egy születésnapi partin, de csak megmutatja magát, aztán siet is haza a kislányához” – mesélte a család egyik ismerőse.

„Igazából elég régen beszéltünk, de az tuti, hogy nyáron amolyan munkástoborzóként dogozott egy bajai cégnél. Ez annyit jelentett, hogy mondjuk egy csatornázáshoz keresett melósokat. Tényleg sokat dogozott, de ami a legfurcsább volt, hogy sokat utazgatott az országban, különféle kurzusokon vett részt, amik a munkájához kellettek. Ezért van az, hogy az édesanyja sokat vigyáz Szofira” – fűzte hozzá az ismerős.

Júniusban a Fókusz is meglátogatta a börtönben Aureliót:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#aurelio#gyerek#aurelio caversaccio#börtön#barátnő

Címlapról ajánljuk