Bulvár

Aurelio a börtönből: Nem akarok ide visszajönni, mert ez szörnyű

rtl.hurtl.hu

2023. december 2. 7:28

Nagy álma, hogy ismét valóságshowkban szerepelhessen.

Februárban szabadulhat Aurelio Cavesaccio, aki a Kozma utcai börtönben adott interjút a Blikknek.

Mint arról beszámoltuk, a Való Világ 6 győztesét emberrablás miatt ítélték el, első fokon négy évet kapott, ezt enyhítették két év három hónapra, de mivel újabb ügye lett, korábbi felfüggesztett büntetését is le kell töltenie. Aurelio jelenleg 3 év 5 hónapos börtönbüntetését tölti. 

„A büntetés nálam elérte a célját, megváltozott a személyiségem. A vehemenciám és lobbanékonyságom miatt kerültem ide. Nem tudtam nemet mondani. Nem volt önkontrollom, de most már gondolok a kislányomra, a szeretteimre, magamra. Nem akarok ide visszajönni, mert ez szörnyű. Most már sokkal nyugodtabb és megfontoltabb vagyok, tudok csendben maradni. Soha életemben nem vallottam, hogy hallgatni jó, de itt bent rájöttem, hogy olykor jobb csendben maradni. Megváltozott az értékrendem is, kint a csillogás, a drága holmi fontos volt. Most ez elhalványult, inkább a gyerekemnek akarok mindent megadni” – mondta Aurelio a Blikknek.

Rendben van a zárkám, az ágyam, nem lázadok, nem panaszkodom, és mindent megcsinálok, amit kérnek tőlem. Most már a drogügyem miatti büntetést töltöm, és itt is szeretném megkapni a kedvezményt. Ha ez sikerült és megkapom a reintegrációs felügyeletet, amiben nagyon bízom, akkor három hónap múlva otthon lehetek a »csipogóval«

– nyilatkozta a Kozma utcai börtönben az egykori Való Világ-győztes.

Aurelio a terveiről is beszámolt:

„Egyelőre az a tervem, hogy édesanyám cégénél fogok dolgozni. A webshopom is ott van, ami bár egy éve szünetel és csak kiadásaim vannak vele, szeretném folytatni, mert nagyon élveztem. Az egyik legnagyobb álmom pedig, hogy ismét reality-kben szerepelhessek, de bármit vállalnék, ha ez kell ahhoz, hogy elhagyhassam a börtönt. Megtanultam festeni, fát vágni, jelenleg karbantartó vagyok. Jó érzés dolgozni és hálás vagyok érte, bár sosem gondoltam volna, hogy fizikai munkát fogok végezni, de a favágást kifejezetten szeretem. Az egyetemet is újra akarom kezdeni, ahová a bevonulásom előtt felvettek."

Júniusban a Fókusz is meglátogatta a börtönben Aureliót:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#aurelio caversaccio#aurelio#börtön

Címlapról ajánljuk