Bulvár

Böbével sem alakultak jól a dolgok, József gazda összeomlott, amikor végre hazaért

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. november 30. 6:49

A Házasodna a gazda rengeteg viszontagságon keresztülment főszereplőjére nem talált rá a szerelem, de még reménykedik, hogy egyszer beállít hozzá az ő kicsi kincse. József gaza arról is beszélt, hogy iskolás lányait zavarta, ahogy a műsorban szerepelt.

A Story magazin riportere meglátogatta felsőlajosi birtokán József gazdát, aki nemrég tért haza írországi jutalomútjáról, ahová végül Böbét vitte magával a Házasodna a gazda meglepetésekkel teli fináléja után.

A két kisebbik lányát egyedül nevelő férfi arról beszélt a lapnak, hogy nincs könnyű helyzetben: sokat dolgozik, vezeti a háztartást, nincs ideje ismerkedésre. Pedig szeretne egy stabil kapcsolatot, ha lenne az életében egy nő, akivel megoszthatná életét.

Nem az a kérdés, én mikor találom meg a kicsi kincsem, hanem hogy ő mikor talál rám 

– mondta József gazda, hozzátéve, hogy nem bánná, ha egy nő beállítana hozzá, mert „az azt jelentené, hogy van benne kurázsi” és hogy tényleg őt akarja.


Szóba került a műsorban hatalmas fordulatot hozó, nagy felháborodást kiváltó megjegyzése is, ami szerint minden álma megtalálni a puncit, akit nagyon szerethet. A Storynak azt mondta, hogy a környezetében sokan csak legyintenek rá, de ő azért szégyelli magát:

Nem szabadott volna úgy fogalmaznom, ahogy, pláne nem kamerák előtt. Miután lement a tévében az a jelenet, nagyon rosszul éreztem magam. A lányaim is. Mondták, hogy apa, hogy menjünk így reggel iskolába? Sem nekik, sem nekem nem volt könnyű a másnap, de aztán szépen elült a dolog.

Böbével sem alakultak jól a dolgok, József gazda összeomlott, mikor végre hazaért
Fotó: RTL Sajtóklub

József gazda azt is elárulta, hogy véget ért közte és Böbe közt a kapcsolat:

Sajnos Böbével sem alakultak jól a dolgok, de az is miattam volt. Amint véget ért a forgatás, és hazajöttem a tanyára, összeomlottam. Nehezen dolgoztam fel azt, amin átmentem, hogy kiszakadtam az életemből. És ez távolságot szült köztünk. De továbbra is úgy gondolok rá, mint egy csodálatos csajra. 

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#József gazda#Házasodna a gazda#böbe#összeomlás

Címlapról ajánljuk