Bulvár

Nem titok többé, hogy civilben mit dolgozik Tóth Gabi szerelme

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. november 28. 7:48

Mostanáig csak kevesek tudtak arról, hogy civilben mivel foglalkozik a néptáncos Papp Máté Bence, amikor nem a Fricska tagjaként áll színpadra.

A Bors cikke lebbentette fel a fátylat arról, amit csak kevesen tudtak eddig az országban: hogy mi a civil foglalkozása Tóth Gabi új szerelmének, a Fricska táncegyüttes 29 éves tagjának.

Hogy kik tudtak eddig Papp Máté Bence civil foglalkozásáról? A Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthon diákjai és tanárai! Tóth Gabi szerelme ugyanis ebben az iskolában tanít 2014 óta néptáncot.

Az iskola honlapján valóban meg lehet találni Papp Mátét: többek között a 2022/2023-as tanév általános iskolai pedagógusainak listáján, és a szakkörök listájában is ott olvasható a neve. Ez utóbbiból kiderül az is, hogy Papp Máté az iskola minden évfolyamából várja a diákok jelentkezését a csütörtöki néptánc körbe:

Érdeklődsz a néptánc, népzene iránt, fontos számodra a hagyományok ismerete és megóvása? Szívesen kipróbálnád, milyen komolyabb szinten foglalkozni ezzel? Szereted a mozgást és úgy érzed tehetséges táncos vagy, vagy azzá szeretnél válni? Szeretnél a Baár-Madas Református gimnázium Néptánc Együttesének az alapító tagja lenni? Akkor biztosan a néptánc szakkörön a helyed!

Az iskola honlapján egy fotón meg is találtuk Papp Mátét, amint a tavaly szeptemberi gólyahét versenyein, az iskola tornatermében, kockás ingben egy asztalnál ülve pontozza a diákok játékos feladatait.

A Bors cikkéből az is kiderül, Papp Máté az iskola végzős gimnazistáinak szalagavatóján is részt vett, mint táncos:


A bál utáni buliban pedig ott volt maga Tóth Gabi is, erről az iskola Instagramján egy fotóit is lehet látni:

#Bulvár#tóth gabi#fricska táncegyüttes#Papp Máté Bence

Címlapról ajánljuk