Bulvár

Intim pillanat: Tóth Gabi és új szerelme színpadon kívül is megmutatták magukat

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. november 21. 14:36

 A fekete kalapot viselő Máté Bence két karjával óvón öleli Tóth Gabi derekát, ujjait összefűzi csípőjén,

Mostanáig csak színpadon láthatta a nagyközönség Tóth Gabit és új szerelmét, a Fricska táncegyüttes táncosát, Papp Máté Bencét. A pár nemrég most megtörte a „médiacsöndet” és Instagramon közzétettek magukról egy fotót, ami nem fellépés közben mutatja őket.

A fényképet 24 órán belül eltűnő Insta-sztori posztban osztották meg mindketten. A klasszikus festmények fény-árnyék kontrasztosságát felidéző felvételen csak kettejüket lehet látni: a csupa feketében lévő Tóth Gabi a hasonlóképp öltözött Papp Máté Bence ölében ül, baljával átkarolja a vállát, míg jobb keze a táncos bal karján nyugszik.

Tóth Gabi balra kifelé néz a képből, arcán félmosoly, kendője alól pár rakoncátlan hajtincs fut keresztbe homlokán. A fekete kalapot viselő Máté Bence két karjával óvón öleli Tóth Gabi derekát, ujjait összefűzi csípőjén, miközben kissé révetegen ő is kinéz balra a képből, kicsit mintha ő is mosolyogna.

Ezen a kérészéletű közös fotón kívül egyelőre egyikük sem posztolt közösségi oldalukra olyan felvételt, amelyen együtt lennének láthatók. Cikkünk írásakor a kép még megtekinthető a táncos Instagramján

Megmutatjuk, milyen volt, amikor a Fricska Táncegyüttes tagjai az RTL Reggeli vendégei voltak 2017-ben. Ott volt Papp Máté Bence is, a fiatal táncos akkora átéléssel táncolt, hogy még a nadrágja is szétszakadt:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#tóth gabi#Papp Máté Bence#fricska

Címlapról ajánljuk