Bulvár

Üzent Tóth Gabi legújabb szerelme, Papp Máté Bence

rtl.hurtl.hu

2023. október 26. 8:10

Egy héttel ezelőtt tért vissza a közösségi médiába a nyári botrány kipattanása óta.

Mindig történik valami érdekes Tóth Gabi énekesnő háza táján. Nemrég derült ki, hogy a koncertjeit is szervező cég 30 millió forint plusz áfa összeget kapott az állami Szerencsejáték Zrt.-től. Előtte pedig párkapcsolati nehézségeivel volt tele a sajtó: a konzervatív értékrendet valló énekesnő házassága zátonyra futott Krausz Gábor séffel. Meg nem erősített hírek szerint a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence az új szerelme, akivel már erdélyi turnéján is gyengéd szálak köthették össze. Azóta pedig már közösen is felléptek:


Egyébként az énekesnő 2013-ban forgatta első olyan videoklipjét, amiben szerelmével együtt táncol, igaz, akkor még nem Krausz Gáborról vagy Pap Máté Bencéről volt szó. Tóth Gabi a videóban a Szombat Esti Lázban megismert táncossal, Markó Róberttel mutatta meg tánctudást:


Mostani párja sokáig hallgatott a közösségi médiában. A 168.hu vette észre, hogy Papp Máté Bence egy héttel ezelőtt tért vissza a nyári botrány kipattanása óta, de ez a friss posztja az első, ami mintha reagálna a körülötte kialakult helyzetre. A táncos Alekszandr Szolzsenyicin Nobel-díjas, orosz írótól, az Ivan Gyenyiszovics egy napja szerzőjétől publikált egy idézetet.

Mindenki azt látja meg, ami összhangban van az érzéseivel.


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#tóth gabi#Papp Máté Bence#fricska#szerelem

Címlapról ajánljuk