Bulvár

„Nehéz nem gyűlölni” – Győzike talpig Fradi-öltözékben elmélkedett

rtl.hurtl.hu

2023. november 26. 12:52

Győzike felöltötte a retró Fradi-mezt, nyakába vette a sálat, és elmélkedett.

Mint arról bezsámoltunk, a Fradi-Debrecen meccsen Gáspár Győző a szurkolók nem kis döbbenetére megjelent a családjával a Fradi VIP páholyában, és látszólag egyik napról a másikra tett hitet a focicsapat mellett. Ez pedig sok szurkolónál kiverte a biztosítékot: korábban kórusban, rasszista rigmusokkal szidták a szurkolók Győzikét, aki később azt mondta: „Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet.” Erre a fideszes Kubatov Gábor is védelmébe vette a celebet, azt írta: „Nálunk nem számít, hogy honnan, és az sem, hogy mikor érkeztél. Csakis az a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért.”


A celeb most megosztott néhány fotót az Instagram-oldalán. Felöltötte a retró Fradi-mezt, nyakába vette a zöld sálat, és a következő gondolatokat fűzte a képsorokhoz:

Nehéz nem gyűlölni... embereket, dolgokat, intézményeket. Mikor megtörik a lelkedet, és élvezettel nézik, ahogy elvérzel, a gyűlölet az egyetlen helyénvaló érzés. De tudom mit tesz a gyűlölet az emberrel. Ízekre szedi és kifordítja önmagából. Olyanná válik, amilyenné soha sem akart.

Győzike tavaly első sorban vonult a Békemeneten, és nemrég azt mondta: szívét, lelkét, vérét adná a miniszterelnökért. De nem ő az egyetlen roma híresség, aki az elmúlt években feltűnt a Fidesz közelében. A Házon kívül nemrégiben szakértőkkel annak járt utána, mi lehet a kormánypárt célja a roma celebekkel.


Nyitókép: Kubatov Gábor / Facebook

 

#Bulvár#győzike#fradi#fradista#sál#fotó#mez

Címlapról ajánljuk