Bulvár

Gáspár Győzőt Novák Katalin és Szijjártó Péter is felköszöntötte

rtl.hurtl.hu

2024. január 9. 13:25

Január 4-én lett ötven éves Gáspár Győző. Emellett az ország vezetése sem mehetett el szó nélkül.

Ötven éves lett Gáspár Győző január 4-én. A jeles alkalom okán a celebet Szijjártó Péter külügyminiszter és Novák Katalin köztársasági elnök is felköszöntötték, szúrta ki a Telex. Azt mondta: 

Tegnap reggel bementem a postafiókba, és két olyan ember köszöntött engem szülinapomra, amire nagyon-nagyon büszke vagyok. Az egyik a Szijjártó Péter külügyminiszter úr, a másik pedig a köztárasági elnökasszony, Novák Katalin. Ez is nagy dolog.

A kormánypárttal nyíltan szimpatizáló celeb Szijjártót még a születésnapi bulijára is meghívta, ám ő azt írta neki: „Sajnálattal jelzem, hogy az év elejével járó rendkívül sűrű külföldi és belföldi hivatalos programjaim miatt nem lesz alkalmam részt venni az eseményen. Engedje meg, hogy ezúton megköszönjem a magam és kollégáim munkáját méltató szavait, amelyekre a jövőbeli hasonló folytatásra történtő biztatásként is tekintek”.

Az nem derült ki, hogy a fideszes politikusokkal szívesen pózoló Gáspár mást is meghívott-e a kormányból a születésnapjára, vagy hogy felköszöntötte-e őt a többi honatya is. Korábban arról is beszámoltunk, hogy az augusztusi Tranzit nevű fesztiválon a celeb csak úgy vadászta a fideszes politikusokat, Orbán Viktorral is ölelkezett.

Egy ponton pedig arról beszélt Győzike: nagyon szereti Mészáros Lőrincet és családját. Szerinte az üzletember „szimpatikus, mert tud valamit. Ha nem tudna semmit, akkor nem lenne ott. Nem lenne ott az Andi sem. Én nagyon szeretem az egész családot”.

Arról, hogy miért fontosak a Fidesznek a „díszcigányoknak” is titulált roma hírességek, korábban a Házon kívül készített riportot:


Nyitókép: RTL / Hegedüs Róbert / Olivier Hoslet / EPA / MTI

#Bulvár#győzike#szijjártó péter#novák katalin#születésnap#levél

Címlapról ajánljuk