Bulvár

Rajtakapták a hullaszállítót, amint az elhunyt szexbabájával élvezkedett

rtl.hurtl.hu

2023. október 16. 14:50

Aztán haza is akarta vinni a bábut, ezzel bukott le.

A 41 éves Ryan Smith egy temetkezési vállalatnál dolgozott. Az volt a feladata, hogy a holttesteket a vállalat telephelyére szállítsa az egyesült államokbeli Omahában, legutóbbi munkája közben azonban kísértésbe esett. A férfit most azzal vádolják, hogy múlt pénteken az elszállítandó elhunyt egyik szexbabájával közösült annak lakásában – írja a Daily Star. 

Smith-nek alighanem nagyon kedvére vált az élmény, ugyanis el is akarta tulajdonítani a szexuális segédeszközt, ez vezetett a lebukásához. Felhívta az ingatlanért felelős menedzsert, és azt hazudta neki, hogy a helyi seriff arra kérte, gyűjtse be a szexbabát is és szállítsa el bizonyítékként.  

A menedzser azonban gyanút fogott, és odament a lakáshoz, ahonnan nyögéseket hallott kiszűrődni, az ajtó pedig belülről be volt reteszelve. Smith ziláltan jött ki a lakásból, a menedzser ekkor hívta ki a rendőrséget. 

A hatóságok DNS-vizsgálatot végeztek, ami alátámasztotta, mit művelt a szexbabával Smith, akit most betöréssel vádolnak, a munkahelyéről pedig elbocsátották.

Nyitóképünk illusztráció, forrás: Getty Images

 

#Bulvár#szexbaba#halott#temetkezési vállalkozó

Címlapról ajánljuk