Bulvár

Miklósa Erika a plasztikai műtétekről: Nem kivételezik velem a Jóisten, én is öregszem

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 26. 8:03

Miklósa Erika, a The Voice coacha szerint „ha megpróbáljuk megállítani az időt, az egyre rosszabb lesz”.

Miklósa Erika, a The Voice coacha a Meglepetés Magazinnak adott interjújában egyebek mellett arról beszélt, miért ült be a tehetségkutató ítélőszékébe. Mint mondta, anno ő is így kezdte: egy ismeretlen kislány volt, akit énektanára biztatott arra, hogy menjen el egy operaházi válogatásra.

A Blikk cikke szerint az 53 éves operaénekesnő azt is elárulta a magazinnak, hogy járt-e már plasztikai sebésznél.  

Nem kivételezik velem a Jóisten, én is öregszem. Persze, ahogy telnek az évek, fontos, hogy ápoltak maradjunk, de ha megpróbáljuk megállítani az időt, az egyre rosszabb lesz. A fiatal lányok legyenek fiatal lányok, a korosodó asszonyok pedig korosodó asszonyok. Amit pedig idővel a tükörben látunk, az megmutatja, hogyan éltünk

– mondta Miklósa, majd azt is elmesélte, hogy ő például szereti a szeme és szája körüli ráncokat. „Az éneklés is elvégzi a bőrömön a maga munkáját, erősíti a mimikámat, így hát bármilyen beavatkozás felesleges lenne, mert egy héten belül ugyanott tartanék” – tette hozzá.

Nem a ráncaimmal foglalkozom, hanem a hivatásommal és a szeretteimmel. A színpadi képeim mellett simán kiposztolom a hivatalos oldalamra a smink és retusálás nélküli fotóimat, mert fontosnak tartom, hogy a nők lássanak ilyen példát is. Máskülönben üveges tekintetű, egyformára szabott arcú és feltöltött szájú emberekkel lesz tele a világ. Kár lenne, mert minden szép, ami egyedi. Meg kell őriznünk, amitől önmagunk vagyunk

– fogalmazott a The Voice coacha.

Miklósa Erika alaposan ráijesztett férjére, amikor egy napon át nem mondta el neki, hogy hozzámegy-e feleségül. Az acélos férfit ráadásul nemcsak ezzel lepte meg.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#miklósa erika#plasztikai műtét#The Voice

Címlapról ajánljuk