Kultúra

Balogh Benjámin, Peter Srámek, Zámbó Krisztián – ki énekli a legszebben a Bukott diákot?

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 18. 16:30

A The Voice harmadik adásának egyik emlékezetes produkciója volt Balogh Benjáminé, a 14 éves fiú Zámbó Jimmy Bukott diák című dalát adta elő. A dalt többen is elénekelték már az elmúlt években, szavazzon, kinek az előadása tetszett a legjobban. 

Újabb ifjú tehetség tűnt fel a The Voice-ban: Balogh Benjámin elmondta, két éve elhunyt apukája vágya volt, hogy elismert énekes legyen belőle, a 14 éves fiú szeretné ezt valóra váltani, ezért jelentkezett a műsorba. A Bukott diákot énekelte el, a produkciót hallván Trokán Nóri és Manuel is megfordult, a Benjámin utóbbit választotta coachának.


Zámbó Jimmy slágere nem először került terítékre RTL-es tehetségkutatóban, 11 évvel ezelőtt nem más lépett vele az X-Faktor színpadára, mint Zámbó Krisztián, a tragikus sorsú, legendás énekes legnagyobb fia. Idézzük fel a 2012-es produkciót:


Ugyancsak régóta énekli a Bukott diákot Peter Srámek, aki nagy rajongója és követője Zámbó Jimmynek, a koncertjéről sosem hiányozhat pár Jimmy-sláger, és A Király című sorozatban (megnézhető az RTL+-on) is ő hallható a címszereplő énekhangjaként.


És most szavazzon!

Hozzászólna? 

 

#Kultúra#The Voice#balogh benjámin#peter srámek#zámbó krisztián#zámbó jimmy#X-Faktor#szavazás

Címlapról ajánljuk