Bulvár

Kiderült, mit szólnak a Fricska tagjai Tóth Gabi és Papp Máté szerelméhez

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. augusztus 26. 10:51

A Tóth Gabival rendszeresen fellépő Fricska táncegyüttes tagjai nem rejtették véka alá, hogy mi a véleményük az énekesnő és táncostársuk kapcsolatáról.

Hetek óta beszédtéma Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata, ami miatt véget ért az énekesnő házassága Krausz Gábor séffel. A Blikk úgy tudja, hogy a Tóth Gabival rendszeresen fellépő táncosok kifejezetten örülnek a közelükben kibontakozott szerelemnek, mivel Mátét és Gabit is nagyon kedvelik, és látják, mennyire feldobja őket az új kapcsolat:

Máté és Gabi sugároznak a boldogságtól, és ennek a Fricska tagjai is örülnek. Már korábban is sejteni lehetett, hogy nemcsak kollégaként tekintenek egymásra, de idő kellett, mire ezt ők is észrevették és szabadjára engedték az érzelmeiket

– mesélte a Blikknek egy, a csapathoz közelálló forrás, aki szerint a Fricska táncegyüttes tagjai ugyanúgy kedvelik és támogatják társukat és énekesnő párját, mint azelőtt, nem változott senki hozzáállása, nem alakult ki köztük feszültség.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence ettől függetlenül nagyon ügyel arra, hogy kapcsolatuk ne befolyásolja a munkát:

Gabinak ebben van rutinja, hiszen több párjával is dolgozott már együtt, tudja az ilyen helyzeteket kezelni. Máté pedig ebben maximálisan partner. Amikor próbálnak vagy a színpadon vannak, kollégaként viszonyulnak egymáshoz

– fogalmazott az informátor.

Hogy milyen egy ilyen közös koncert, arról az RTL Fókusz készített riportot:

#Bulvár#tóth gabi#fricska#Papp Máté Bence

Címlapról ajánljuk