Bulvár

Donald Trump állítása szerint olyan magas és annyit nyom, mint Chris Hemsworth a Thor forgatása alatt

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 25. 12:01

Letartóztatása miatt be kellett diktálnia a magasságát és a testsúlyát, ezek azonban nem hitelesített adatok, így bármit mondhatott. 

Donald Trump csütörtökön feladta magát Georgia állam atlantai börtönében, ahol a múlt heti bűnügyi vádemelés nyomán nyilvántartásba vették, majd óvadék ellenében szabadon távozhatott. A nagy nyilvánosságot kapott eseményen pörög most a teljes amerikai internet, a rabosítási fotója úgy fest, hogy az egyik legnépszerűbb kép lesz a világon – írja a JustJared.

A fotó mellett érdekesség még, hogy Trumpnak a testsúlyát és magasságát is meg kellett adnia a rabosítási eljárás miatt, így ezek is nyilvánosságra kerültek.

Donald Trump a saját maga által bediktált adatok szerint 190,50 cm magas és 97,5 kilogramm.

Az internet népe persze nem vette készpénznek ezeket az adatokat és elég hitetlenül álltak az egykori amerikai elnök által bemondott adatokhoz. Sőt, azt is kiderítették, hogy Chris Hemsworth pont ugyanennyi kiló és ugyanilyen magas volt a Thor forgatása alatt.

Hogy Trump adatai valósak-e, sosem fog kiderülni, ugyanis az atlantai rendőrség nem vizsgálja a rabok testsúlyának és magasságának valódiságát.

Nyitókép: Donald Trump és Chris Heamsworth, Getty images

#Bulvár#donald trump#chris hemsworth#börtön#rab#fotó

Címlapról ajánljuk