Bulvár

Orbán Viktor: Akit a fogdára küldenek, annak a legrohadtabb munkákat is meg kell csinálnia

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 22. 12:51

A priccsen alvás nélkül nehéz férfivá válni – mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor (stábja) nemrég indította el a TikTok-csatornáját, ahol mélyebb betekintést kaphatunk a miniszterelnök életébe. (Az LMP egyébként veszélyesnek tartja, hogy a miniszterelnök, illetve a munkatársai a tulajdonosain keresztül a kínai kommunista párthoz köthető videós applikációt használja.)


A miniszterelnök mesélt már a becsiccsentéséről, kedvenc filmjeiről és könyveiről is, most pedig elérkezett az idő, hogy a katonaságban töltött idejéről is beszámoljon. A videóból kiderül, hogy Orbán a zalaegerszegi laktanyában töltött egy évet egyetem előtt, fél évet pedig a Petőfi laktanyában tanulmányai után. Azt nem árulta el, hogy pontosan mi volt a legalja dolog, amit csináltattak vele a rangidős katonák, de azt elmesélte, hogy tulajdonképpen „mindent”.

Aki a fogdára küldenek, annak a legrohadtabb munkákat is meg kell csinálnia, mert kivezénylik, nadrágszíj nélkül. És az ember azt megcsinálja

– mondta a TikTok videóban. Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy a priccsen alvás teszi-e az embert, azt válaszolta, hogy „igen, anélkül nehéz férfivá válni. A fogdán priccs van, két balra kell föltenni. Adnak egy pokrócot is, ha jószívű az őrség, és akkor azon a priccsen kihúzhatod az éjszakát. Férfivá teszi az embert, nem fáj tőle a dereka.”

Orbán Viktor egyébként Zalaegerszegen együtt szolgált Rudolf Péterrel, Epres Attilával és a már elhunyt Bubik István színművésszel is – tette hozzá a Blikk.

Nyitókép: Orbán Viktor TikTok-oldala

 

#Bulvár#orbán viktor#katona#tiktok

Címlapról ajánljuk