Bulvár

Feltörték VV Vivi autóját, közösségi oldalán üzent a tettesnek

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 9:36

Az egykori villalakó, VV Vivi autóját egy biztonságosnak hitt környéken törték fel Kecskeméten, de túl sok értéket nem találtak benne.

Szilágyi Vivien, ismertebb nevén VV Vivi péntek reggel szembesült vele, hogy az autója fel van törve, a csomagtartót is felfeszítették – írja a Blikk. A holmijait szétdobálták, kutattak, de hiába, mert egy kis aprón és egy párezer forintos táskán kívül mást nem tudtak elvinni az autóból, Vivi ugyanis soha nem hagy benne értékes tárgyakat vagy készpénzt nagyobb összegben. 

Remélem, örömet okoztam annak, aki ma hajnalban feltörte a kocsimat Kecskeméten… Légy boldog a pink Shein-es táskámmal, Kedves 

– írta ki 24 óráig látható Instagram-történetébe VV Vivi. 

A kocsifeltörés Kecskeméten történt, egy étterem előtt parkolt az autó, Vivi többször hagyta már itt a kocsiját, de soha nem fordult elő vele hasonló eset.

Azt hittem, ez egy biztonságos környék, de tévedtem. A bátyám nyomozó, az ő segítségével teszek ismeretlen tettes ellen feljelentést. Készült az egészről kamerafelvétel, úgyhogy remélem, előkerül az elkövető és felel majd a tettéért 

– mondta VV Vivi a Ripostnak.

Fotó: RTL/Reggeli

#Bulvár#vv vivi#Szilágyi Vivien#kocsifeltörés#lopás#rablás#feljelentés#kecskemét

Címlapról ajánljuk