Bulvár

Uri Geller állítja, földönkívüli holttesteket látott a NASA hűtőházában

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 15. 11:16

Állítása alátámasztására egy fotót is közzétette, amin furcsán kinéző holttestek láthatóak, de a fényképpel van egy kis gond. 

Földönkívüliek holttesteit látta az amerikai űrkutatási hivatal egy hűtőházában Uri Geller. Erről a magyar felmenőkkel rendelkező illuzionista számolt be a Twitter-oldalán.

Uri Geller állítása szerint a földönkívüli holttesteket az amerikai űrprogram atyjaként emlegetett, egykori SS-őrnagy Dr. Wernher von Braun rakétatudóssal, valamint az ufóhívőként is ismertté vált Edgar Mitchel amerikai űrhajóssal együtt nézhette meg, valamint a CIA egyik tudósa is velük volt.

Uri Geller hozzátette, hogy a testeket egy jelöletlen épületben őrizték, egy titkos NASA-bázison, három emelet mélyen a föld alatt, egy hatalmas hűtőszobában. Elmondása szerint majdnem elájult, amikor meglátta, mit őriznek ott.

Bejegyzéséhez egy fényképet is mellékelt, amin látszólag földönkívüliek holttestei láthatóak, fém asztalokon, egy nagyobb teremben. Uri Geller hozzátette:

Kedves barátaim, egyelőre nem hozhatok nyilvánosságra semmilyen információi erről a fotóról, legyetek türelemmel addig, amíg engedélyezik, hogy többet mondhassak, ha ez egyáltalán bekövetkezik.

Egyben arra kérte az embereket, hogy árulják el, mint gondolnak a fotóról, közölve, hogy kíváncsi arra, mit nem vett észre.


A kommentelők gyorsan reagáltak is, és elmondták, hogy a fotón az X-Akták című amerikai sorozat 5. évadának első részében szereplő holttesteket lehet látni. A fényképet Mike Fields maszkmester készítette alkotásairól.

Hogyan hajlított kanalat Uri Geller? Egy új sorozat lerántja a leplet a bűvészek féltett titkairól

Nyitókép: Uri Geller az Uri Geller Múzeumban. Fotó: REUTERS/Ronen Zvulun

#Bulvár#Uri Geller#földönkívüliek#alien#nasa

Címlapról ajánljuk