Bulvár

Kiakadt a valóságshowsztár, mert gyerek ült mellé a business osztályon

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 8:19

Kiakadt az amerikai The Apprentice című valóságshow egykori szereplője, amikor egy kisgyerek ült be mellé a Párizsba tartó repülőgépen. Végül kiosztotta a légitársaságot is, amiért gyerekeket engednek fel a business osztályra. 

Teljesen kikelt magából az amerikai The Apprentice című valóságshow egyik celebje, amikor egy gyermekes család ült mellé a gépen egy Párizsba tartó járat business osztályán – írja a Daily Mail.

A 23 éves, Lottie Lion nevű nő 2019-ben szerepelt a valóságshowban, és most az Instagramon fakadt ki a legutóbbi repülőútjával kapcsolatban. A 24 óráig elérhető sztorijában nekiment a légitársaságnak, amiért gyerekeket engednek fel a business osztályra.

„Egy pimasz kis 6 éves ül mellettem, szülei pedig az előtte lévő sorban” – dühöngött a celeb, aki a követői körében sem aratott osztatlan sikert kiakadásával. Az egyik hozzászóló megkérdezte tőle, mit is kéne pontosan a szülőknek kezdeniük a gyermekekkel, akikkel business classon utaznak. „Nem tudom, tegyék be őket a poggyásztartóba vagy valami ilyesmi” – mondta Lottie, de nem tudni, hogy csak ironizált, vagy komolyan gondolta.

Nyitókép: Pixabay

 

#Bulvár#valóságshow#kiakadt#business class#gyerekek

Címlapról ajánljuk