Bulvár

Az elvonóról szabadult Molnár Gusztávnak üzent a sorstársa, MC Hawer: Egy pillanat elég, hogy beleprovokálják az italba

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 4. 16:47

MC Hawer drukkol Molnár Gusztávnak, szerinte a neheze csak most jön az alkoholista színész számára.

Molnár Gusztáv 265 nap után került elő az elvonóról, ahová alkoholproblémái miatt vonult be. A színész Instagram-oldalán adott hírt magáról, mert úgy érezte, az a legjobb, ha ő maga töri meg a csendet. Leírta, hogy mi mindent élt át az elvonón, és hogyan szeretné folytatni az életét: 

Még kicsit bátortalanul, de rengeteg kíváncsisággal vágok bele egy nagy utazásba. A legfontosabb, hogy nem egyedül. Budapesten vagyok. Nem szöktem el sehonnan, és nem adtam fel semmit. A dolgomat csinálom. Nem tudom mi történt idekint ezalatt az idő alatt, de most nem is fontos. Az a fontos, hogy mi történt idebent. Időre van szükségem, és nem szeretnék feleslegesen beszélni. Most élvezem a csendet. A saját csendemet

– írta a posztjában a színész. 

A helyzet MC Hawer számára is ismerős, aki 25 évig volt az ital rabja, így sorstársaként üzent Gusztávnak: 

Mindenkinek azt szoktam mondani: ahogy rászoktál az alkoholra, ugyanúgy rá kell szokni a józanságra

– kezdte a mulatós rapper, és elmesélte, hogy ő jóval kevesebb időt töltött elvonón, mert nem engedhette meg magának. Óva intette a színészt, hogy a neheze még csak ezután jön: úgy véli hosszú idő és hatalmas önuralom kell a változáshoz. 

MC Hawer szerint az is fontos, hogy milyen környezetbe kerül vissza az elvonóról. Állítása szerint neki szerencséje volt, mert olyan emberek vették körül a munkahelyén, akik nem kísértették meg.

Gusztinál is itt van a kérdés, hogy vajon visszafogadják-e a munkahelyére, lesz-e munkája, lesz-e hol laknia. Azt kívánom neki, hogy mielőbb kapja vissza a munkáját, mert ha nem találja meg az elfoglaltságát, unalmában és elkeseredettségében is előfordulhat, hogy a pohárhoz nyúl. És ami még talán ennél is fontosabb, azt a baráti társaságot, ami korábban körülvette, teljesen dobja el. Egy pillanat elég, hogy beleprovokálják az italba 

– fejtette ki Hawer a Borsnak.

Együttérzéséről biztosította, és hozzátette, drukkol, hogy a színész mihamarabb talpra álljon:

Ráadásul ne felejtsük el, hogy a piának nem mindig vannak külső jelei, és szégyellni való a mai társadalomban. De drukkolok neki, hogy minden a helyére kerüljön az életében. Mostanra talán már megszokhatta a józan életet, és pia nélkül is meg tudja élni a jó dolgokat.

 

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#molnár gusztáv#mc hawer#alkoholizmus#elvonó#tanács

Címlapról ajánljuk