Bulvár

Gáspár Bea a klimax minden tünetét érzékeli magán – kivéve egyet

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 4. 18:41

Gáspár Bea ötvenedik szülinapját már úgy fogja ünnepelni, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, és jól is fog kinézni.

Gáspár Beát három évvel ezelőtt gyomorszűkítő műtéten esett át, ami után több mint húsz kilótól sikerült megszabadulnia, valamint rendeződtek a vércukor- és pajzsmirigyértékei. De a pluszkilók a celeb állítása szerint gyorsan visszajöttek, ahogy elkezdett nem figyelni a diétára – írta az nlc.hu.

Amikor lefogytam, azt hittem, az enyém a világ. A vérképemben a vonatkozó értékek rendeződtek ugyan, és végre jól éreztem magam a bőrömben, de a falási rohamaim megmaradtak, ilyenkor ropit ettem. Egy év alatt suttyomban visszakúszott 10 kiló, tehát már csak a leadott súlyom felét tudtam megtartani.

„Nagyon megrémültem, mert jövőre 50 éves leszek, és a változókor összes tünetét produkálom, egyelőre a hőhullám kivételével. De nagyon lelassult az emésztésem, ha össze-vissza eszem, puffadok és vizesedek is” – mondta a Konyhafőnök VIP egykori győztese.

A tévés háziasszony ugyanakkor a jövőbe tekint, elmondta, hogy most ünnepelte a negyvenkilencedik születésnapját, és megfogadta, hogy az ötvenet már úgy fogja ünnepelni, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, és jól is fog kinézni.

Korábban így ünnepelte Gáspár Bea, hogy megnyerte a Konyhafőnök VIP-t:


Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#klimax#változókor#hőhullám

Címlapról ajánljuk