Bulvár

Berobbant az anyuka lakásába a szomszéd ürüléke, tehetetlenül nézte, ahogy elárasztja a lakást

rtl.hurtl.hu

2023. július 28. 12:32

Kakival és higiéniai termékekkel teli szennyvíz dugította el a vécét.

Megdöbbentő esetről számolt be Katie Burden, brit anyuka: tehetetlenül kellett végignéznie, ahogy a vécéjéből robbant ki a szomszédok által lehúzott ürülék. A 22 éves anyuka egy önkormányzati lakásban lakik, aminek a csövei felmondták a szolgálatot, így minden alkalommal, amikor a szomszédai lehúzták a vécéjüket, azok tartalma az ő lakásában kötött ki.

Az első ilyen incidens annyira váratlanul érte Katie-t, hogy csak annyit tudott tenni, hogy megpróbálta a 3 éves kisfiát és kisállatait távolt tartani a feltörő ürüléktől. Bár jelentette az esetet, azt a választ kapta, hogy egy ideig még nem tudják megjavítani az eldugult csöveket, így a kellemetlen helyzet hosszabb ideig állt fenn:

Kakival és higiéniai termékekkel teli szennyvíz dugította el a vécét, így minden alkalommal, amikor a szomszédaim lehúzták a vécéjüket, az enyémből tört fel, a padló csupa mocsok lett. (…) Minden törölközőmet fel kellett használnom, hogy felitassam. Szörnyű volt. Arlo autista, és az összes szenzoros fürdőjátéka is tönkrement

– mesélte a nő, akinek hányingere volt, miközben megpróbálta feltakarítani a helyszínt.

Az illetékesek azóta felvették Katie-vel a kapcsolatot, azonban nem ajánlottak fel neki és a kisfiának ideiglenes szállást:

Folyamatosan hívtam őket, hogy segítsenek, de hiába mondtam nekik, hogy mennyire rossz a helyzet, azt mondták, hogy semmit sem tudnak tenni. Még azt is mondták, hogy ne hívogassam őket többször.


A helyi önkormányzattól is reagáltak az ügyre:

A szivárgás nyilvánvalóan felkavaró és lesújtó volt minden lakó számára, és sajnáljuk, hogy nem tudtuk hamarabb elhárítani a problémát

– mondta a Norwich városi tanács képviselője, és hozzátette, hogy a szükséges felszerelés nem állt rendelkezésükre, de két nap múlva megjavították a csöveket.

A nő lakásáról készült képeket itt lehet megnézni.

Nyitókép: ThamKC / Getty Images

#Bulvár#vécé#ürülék#kaki#dugulás#anyuka#autista

Címlapról ajánljuk