Bulvár

„Érzem, hogy iszonyatosan jó apuka lesz” – Szabó Ádám és párja az esküvőjük mellett már a közös babát is tervezik

rtl.hurtl.hu

2023. július 26. 11:45

Szabó Ádám harmonikás és jövendőbeli felesége, Farkas Jennifer minden pillanatot együtt töltenek, és óriási szerelemben szervezik szűkkörű esküvőjüket. A Hot! magazinban azt is elárulták, hogy már a gyerekvállaláson is elgondolkodtak.

Szabó Ádám és menyasszonya 8 óránál többet sosem tölt külön egymástól, hiszen mindketten önmagukat adhatják a kapcsolatukban. Ádám korábban mindig igényelte, hogy több nap együttlét után egy kicsit külön vonulhasson exeitől, Jennifer mellett viszont ezt egyáltalán nem érzi. Éppen ezért szakítanak a tradíciókkal, és együtt tartják a legény- és lánybúcsújukat is – mesélték a Hot! magazinnak.

A nagy napot azonban nemcsak ők várják, hanem a szüleik is, akik már azt is felvetették nekik, hogy lassan eljön az ideje az unokáknak is:

…legutóbb mondtam apának, hogy szeretnék egy kutyát, és megkérdezte nevetve, hogy »Miért nem gyereket?« Szóval már nagyon várja az unokát

– mesélte Ádám édesapjáról.


A korábban az Éjjel-nappal Budapestben szereplő Jennifer elárulta, hogy sokáig nem szeretett volna gyereket, egyrészt nem érezte, hogy meglett volna a megfelelő társa ehhez, másrészt elvált szülők gyerekeként tudta, hogy mekkora teher így felnőni.

Ádámon érzem azt, hogy iszonyatosan jó apuka lesz, és nagyon várjuk, hogy legyen kisbabánk.


Kiemelt kép: RTL Reggeli

#Bulvár#szabó ádám#baba#gyerek#farkas jennifer#eljegyzés#esküvő

Címlapról ajánljuk