Bulvár

Pumped Gabót nem engedték be a börtönbe

rtl.hurtl.hu

2023. július 9. 11:38

Pumped Gabo kissé felkészületlenül érkezett a börtönhöz, hogy meglátogassa barátját, Aureliót.

Aureliónak sikerült elintéznie, hogy barátja, Pumped Gabo meglátogathassa őt a börtönben, miután felvették őt is kapcsolattartónak. Azonban Pumped Gabo hiába ment oda a Budapesti Fegyház és Börtön épületéhez, nem engedték be – írta a Bors.

Gabo a közösségi oldalán egy élő bejelentkezésben közölte:

Bejöttem a börtönbe, idejöttem késve, személyi és lakcímkártya nélkül. Szerinted beengedtek?

A Való Világ 6 győztesét emberrablás miatt ítélték el. Első fokon négy évet kapott, ezt enyhítették két év három hónapra, de mivel újabb ügye lett, korábbi felfüggesztett büntetését is le kell töltenie. Így jött ki a három év öt hónap.

Csontvázakat rak össze és apai feladataira készül Aurelio a börtönben, ahol „minden adott ahhoz, hogy az ember kicsit visszavegyen az arcából”

Június végén a Fókusz bejutott Aurelióhoz a börtönbe. A ValóVilág 6 győztese elmondta, hogy a bezártság alatt igazi könyvmoly lett annak ellenére, hogy korábban csak a róla szóló cikkeket olvasta el. A ValóVilág 6 győztese azt is elárulta, mit fog tenni szabadulása napján. Aurelio azt reméli, jó magaviselete miatt következő születésnapját már otthon töltheti.


2022 novemberében a Fókusznak először beszélt arról, hogyan derült ki számára, hogy apa lett, és mit szólt ehhez mostani párja. Azt is elárulta, hogy hívják a Caversaccio család legfiatalabb tagját. 


Nyitókép: RTL

#Bulvár#aurelio#pumped gabo#börtön#látogatás

Címlapról ajánljuk