Bulvár

Aureliót megváltoztatta a börtön: Voltak bicskanyitogató momentumaim

rtl.hurtl.hu

2023. június 21. 11:46

Exkluzív interjút adott a börtönből.

Aureliót 3 év 5 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték emberrablás és egy korábbi felfüggesztett büntetése miatt, így jelenleg másfél éve van börtönben. A hot! magazin exkluzív interjút készített vele, amit a Bors szemlézett. 

Aurelióval a börtönben találkoztak, azonban egy megtört fiú helyett egy komoly férfi lépett a szobába. Aurelio elárulta, hogy minden nap reggel 6-tól délután 1-ig dolgozik, aminek köszönhetően hasznosnak érzi magát, és az idő is gyorsabban telik, azonban vannak időszakok, amiket nehezebben visel:

Azért voltam már jobban is, de egy idő után az ember beleszokik ebbe a környezetbe. Inkább úgy mondanám, hogy elviselem, de finoman fogalmazva már nagyon nehéz

– vallotta be, és hozzátette, hogy a hétvégék különösen nehezek a számára.

A munka során megkeresett fizetéséből levonják a rabtartását, a fennmaradó összeget pedig a börtön boltjában költheti el, de ezen felül lehet még része másfajta kiváltságban is:

Aki nagyon jól dolgozik, az dicséretben is részesül. Ez lehet például ételjutalom. Az előző munkahelyemen kaptam rántott húsos szendvicset, aminek nagyon örültem, mert itt bent nem sok rántott húst látok.


A valóságshow szereplő leghamarabb 2024 januárjában szabadulhat, ha a jó magaviseletének köszönhetően megkapja a kedvezményt. Bízott benne, hogy hamarabb is hazatérhet, vannak nehéz időszakai a börtönben:

Nagyon nehéz kijönni a mélypontból. Ami ilyenkor erőt szokott adni, az az, hogy abban biztos vagyok, hogy a nagyján már túl vagyok. Illetve a kislányom. Amikor magam alatt vagyok, erőt ad abban, hogy bírni kell, van értelme újrakezdeni a kinti életet. Ez ad stabilitást, hogy kint vár egy gyönyörű, egészséges kislány. De néha ez sem elég. Ezeket a mélypontokat megélem, hagyom, hogy átmenjenek rajtam. Elég sok ősz hajszálam lett, amióta bent vagyok; ha nem tenném ezt, akkor haj nélkül vagy fehér hajjal szabadulnék.


Aurelio elárulta, hogy havi kétszer videochatelhet, amit arra használ, hogy a 15 hónapos kislányával és édesanyjával, valamint a saját anyukájával beszélhessen. A rövid hívások alatt már észrevette, hogy a kislánya mennyire hasonlít rá:

Ha egy pillanatig nem figyelnek oda rá, elejti a cumisüveget vagy dobál valamit. Úgy látom, szereplési vágya van, amit valószínűleg tőlem örökölt. Látom magamat benne, fantasztikus érzés, mellette meg szörnyű is, hogy virtuális kapcsolatokat tartok fent, amióta bent vagyok. Nehéz

– tette hozzá Aurelio elérzékenyülve. Elárulta, hogy az a célja, hogy a kislányának mindent megadjon majd, és ott legyen mellette, de nem érzi azt, hogy a lánya édesanyjával együtt kellene élniük. Saját bevallása szerint régen kapcsolatfüggő volt, azonban ma már jobban megbecsüli a nőket, és megfontoltabban és átgondoltabban szeretne valakit maga mellé választani. A börtönben átértékelte az eddigi cselekedeteit is:

Egy elég megosztó személyiség voltam a médiában. Voltak bicskanyitogató momentumaim, ezzel tisztában vagyok. Régen azt gondoltam magamról, hogy bármit megtehetek, amit csak akarok. Ez egyáltalán nincs így, a szabályok rám is vonatkoznak. Nem voltam az, aki igazából lenni szeretnék. Nem szeretnék egy labilis férfi lenni, erősebb és határozottabb akarok lenni.


Aurelio azt is elárulta, hogy a börtönbe vonulás előtti másfél éve álmatlansággal és rémálmokkal telt, azonban a börtönben két hónap alatt helyreállt a bioritmusa. Bár édesanyja szenved a hiányától, mindketten úgy vélik, hogy sokat változott bent:

Vár haza, és hisz bennem. Látja, hogy sok mindenben változtam. Csúnya ezt mondani, de örül, hogy azzal, hogy bejöttem, kicsit benőtt a fejem lágya. Ennek sokkal rosszabb vége is lehetett volna. Nagyon elszaladt velem a ló, és ez volt a fék.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#aurelio#börtön#változás#kislány#erő

Címlapról ajánljuk