Bulvár

Tóth Vera kifakadt a húgát ért támadások miatt: „Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna”

rtl.hurtl.hu

2023. július 4. 10:58

Tóth Vera szerint amit a húgával művelnek, kimeríti a verbális és internetes bántalmazás fogalmát. 

A blikk.hu számolt be róla, hogy Tóth Veránál betelt a pohár. Egy közösségi oldalon megosztott, szerkesztett kép miatt borult ki és a húga, Tóth Gabi védelmére kelt a rosszakarókkal szemben. Úgy érzi, amit látott, már az internetes bántalmazás határát súrolja.

Amit Gabival művel a közvélemény, az átmegy minden határon. (…) Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már a verbális bántalmazás fogalmát is kimeríti. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amiért ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna

– mondta Tóth Vera.

Vera szerint Gabi nem bántott senkit és annak sem akarna rosszat, aki negatív kommenteket ír róla. Volt idő, hogy Gabi annyi bántást kapott, hogy az utcára sem akart kimenni és a nővérének könyörögnie kellett, hogy elmenjen vele valahová. 

Persze, Gabi tud idegesítő lenni, én is néha fejbe tudnám kólintani! (…) Mindig is különc volt, de attól még egy szeretettel teli ember, aki nagyon tehetséges, ezt senki ne próbálja elvitatni tőle! 

– tette hozzá Vera. Az énekesnő 2022 őszén a Reggeliben is mesélt a testvérét ért támadásokról:


Fotó: RTL

#Bulvár#tóth vera#tóth gabi#internetes bántalmazás

Címlapról ajánljuk