Belföld

Tóth Vera a húgáról: Ő soha nem mondta magáról, hogy ő a Kárpátok Madonnája

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 15. 15:29

Szerinte karaktergyilkosság zajlik a testvére ellen, noha nem menti fel őt.

Tóth Vera őszintén beszélt arról, hogy mit gondol testvére válásáról, a politikai szerepvállalásáról és a róla kialakult véleményről – vette észre a Blikk. Az énekesnő Rangos Katalin műsorában úgy fogalmazott:

Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette... de ő tényleg így gondolta!

– mondta a testvéréről. 

Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla. Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni

– fogalmazott az énekesnő, aki szerint a húgával kapcsolatban egy erős karaktergyilkosság is történik, ami kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát. 

Tóth Vera hozzátette: nem menti fel a húgát, mert minden ember hibázik, és ez az emberi életnek a része. Az énekesnő a testvére politikai szerepvállalásáról is nyilatkozott. Arra a kritikára, hogy Tóth Gabi mindezt a pénzért csinálja, úgy reagált:

„Még ha csak azért csinálta volna!” – magyarázta, majd Koncz Zsuzsa és Bródy János munkásságát említette. „Ha ők megcsinálják, akkor tőlük hitelesnek érzed azt, hogy politizálnak. Akár most is. Ők mindig is ezt a szerepet felvállalták magukra. A Gabitól nem érezték hitelesnek az emberek, hogy esetleg valamilyen pártnak valamilyen hitvallását képviselje. Tőle nem fogadják ezt el. És én azért mondom azt, hogy aki olyan, mint a Bródy vagy a Koncz, ott rendben van ez, mert ott az a brandnek az egyik része. De ahol nem feltétlenül muszáj, és nem a branded része, hanem az a branded része, hogy te a közönségnek énekelsz, és legyen az fekete, fehér, zsidó, keresztény, bármi, azt ne oszd meg (…). 

Én nem azt mondom, hogy ne politizáljon, ne foglaljon állást egy zenész, de én nem tartom jó ötletnek

– fejtette ki.

A Fókusz stábja ott volt Hevesen, ahol Tóth Gabi a Fricska táncegyüttessel közös koncertjén először mutatkozott a színpadon új párjával a válás híre óta:

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

#Belföld#tóth vera#tóth gabi#politika#énekes#karaktergyilkosság#válás#krausz gábor

Címlapról ajánljuk