Bulvár

Will Smith felesége ismertette meg a pszichedelikus drogokat gyerekeikkel

rtl.hurtl.hu

2023. június 29. 14:44

Az édesanya korábban már felvállalta, hogy növényi „gyógyszerekkel” kezeli depresszióját.

Jaden Smith elárulta, hogy édesanyja, Jada Pinkett Smith – aki mentális problémáira és depressziójára növényi „gyógyszereket” alkalmaz – ismertette meg vele és testvéreivel a pszichedelikumokat – írta meg az Unilad. Will Smith és Jada Pinkett Smith 24 éves fiának elmondása szerint a család tagjai később mind rátaláltak a kábítószerekre, azonban édesanyjuknak köszönhetik az első lépést.

Azt hiszem, valójában az anyám volt az első, aki megtette ezt a lépést a család érdekében, […] aztán végül mindenki megtalálta a maga módján.

Jaden szerint a pszichedelikus szereknek köszönhetően jobb lett a kapcsolata a testvéreivel, a 22 éves Willow-val és a 30 éves Trey-jel.

A testvérek sokat szoktak vitatkozni, és az Úr a tanúja, hogy én és a testvéreim is rengeteget veszekedtünk a múltban, de a szeretet és az empátia szintje, amelyet a [pszichedelikus] élményeken belül és kívül érzek irántuk, valami nagyon mély és gyönyörű

– mondta a Smith család középső gyermeke, aki azután beszélt erről, hogy múlt héten részt vett a Psychedelic Science konferencián Colorado államban.

A pszichedelikus szerek – Oregon és Colorado államok kivételével – illegálisak az Amerikai Egyesült Államokban, a varázsgombák rekreációs célú használatát viszont már legalizálták Coloradóban.

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

#Bulvár#will smith#jaden smith#Jada Pinkett Smith#kábítószer#pszichedelikus#drog#varázsgomba

Címlapról ajánljuk