Bulvár

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika készen állnak az esküvőre és a babára, csak egyelőre sok a feszültség körülöttük

rtl.hurtl.hu

2023. június 23. 17:33

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika szerint hamar elmennek a hetek ebben a felgyorsult világban, ezért még nem volt idejük egybekelni.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika 12 éve alkotnak egy párt. Ez idő alatt legalább három-négy alkalommal tartottak szünetet, azonban ezeket a szakításokat hamar békülés követte, mert rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni.

Zsuzsi az életem párja. Életemben csak hosszú távú kapcsolataim voltak. Valóban voltak olyan fázisaink, amikor úgy éreztük, hogy szünetre van szükség. Lehet, hogy ez a titka a mi kapcsolatunknak, bár az, hogy ha külön vagyunk, nem jelenti azt, hogy én csajozom, Zsuzsi pedig pasizik

– mondta Krisztián a Blikk TV Mizu? című műsorában, amiben arról is mesélt, hogy bár az elmúlt években háromszor is eljegyezte szerelmét, az esküvőt még nem kezdték el szervezni, pedig már vágynak rá.

Szeretném nagyon. Négyszáz esküvőn voltunk fellépni az évek alatt, ez hozta ránk a feelinget Zsuzsival, ahogy a jegyesek bevonulnak a szép ruhában és mindenki sír az örömtől. Csak el kell jönnie az időnek. Sok a feszültség, nem a mi életünkben, hanem mindenhol

– vallotta be Krisztián.

Szerintem felgyorsult világot élünk, minden és mindenki fel van gyorsulva. Hamar elmennek a hetek

– fűzte hozzá Zsuzsika, aki a családalapításra is kitért, a sztárpárt ugyanis rengetegen kérdezik a gyermekvállalásról.

Kinek mi köze hozzá? Krisztián jobban szeretett volna babát korábban is, én talán egy-két éve érzem azt, hogy készen állok rá. Viszont nem szeretem, ha kívülálló erről kérdez, mert úgy érzem, nincs helye a kérdésének egy ilyen intim témában.

Zámbó Krisztián és kedvese nemrég ellátogattak a budapesti Madame Tussauds múzeumba, ahol Zámbó Jimmy viaszszobrát is megcsodálhatták. Ha kíváncsi vagy, hogy mit gondolnak az alkotásról, nézd meg a Fókusz videóját:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#zámbó krisztián#takács zsuzsika#házasság#esküvő#család#baba#gyerek

Címlapról ajánljuk