Bulvár

Egy republikánus politikus után a magyar kormányközeli média is rászállt Megan Fox hosszú hajú fiaira

Mohos MátéMohos Máté

2023. június 11. 19:31

Az ok az, hogy Fox egyik fia lányosnak kinéző ruhákat hordott, a másik kettőnek pedig – dobpergés – hosszú a haja. „Engem már sokszor küldtek máglyára olyan magabiztossági problémáktól szenvedő, nárcisztikus, impotens kis férfiak, mint te” – írta altrightos kritikusának a színésznő.

Keményen visszaszólt azoknak Megan Fox, akik gyerekei kinézetével támadták a színésznőt. A morális felháborodás hullámát egy amerikai republikánus politikus, Robby Starbuck indította el, aki azt írta Twitterre (minden bizonyíték nélkül), hogy Fox „arra kényszeríti” a gyerekeit, hogy „lányruhákat viseljenek”. A színésznő már üzent is a kritikusoknak: 

rossz boszorkánnyal baszakodtok.

A „felháborodás” a magyar médiára is átterjedt, ahol főleg kormányközeli hírforrások és megmondóemberek kezdték osztogatni azt a fotót, amelyen Fox látható három gyerekével: az egyiken az látható, hogy egyik fia „erős lányok” feliratú rózsaszín pólót visel, míg a másik kettő hagyományosan fiús öltözetben van – igaz, a hajuk hosszú. A másik képen szintén csak az egyik gyerek ruháját lehet tipikusan lányosnak nevezni.


Erre a következő reakciók születtek a magyar médiában:

  • A 2022-ben üzelti sikereket elérő Bayer Zsolt: „Szétrothadt ez az egész. S a rothadás bűzében a meganfox-lárvák tenyésznek. Kikelnek, falnak, szaporodnak, új »fiakat« nevelnek.”
  • Kötter Tamás: „Filmsztár aki a testéből él és az is akar maradni; ezért inkább másokat áldoz fel a woke oltárán. És ami a legszomorúbb ebben a kafkai helyzetben, hogy nincs egy ember, egy hivatal vagy bármi más, aki kimentené a gyerekeket.”
  • Bognár Zsolt: „A mindenkori MEGAN FOXOK részére küldöm MEGA FAXOMAT. Ez nem példa, nem követendő hír, hanem hányinger és gyalázat.”

Megan Fox Instagram-oldalán azt írta: „Heló, Robby, Starbuck. Nem nagyon akarok figyelmet szentelni neked, mert nyilvánvalóan csak erre vágysz. De hadd tanítsak neked valamit… Függetlenül attól, hogy milyen kétségbeesetten keresed folyamatosan a vagyont, a hatalmat, a sikert és hírnevet, soha ne használd mások gyerekeit eszközként, vagy szociális valutaként. Főleg akkor nem, ha káros vagy hibás az érvelésed.

Az univerzum rossz oldalára helyez az, hogy a gyerekeim genderidentitását használod fel arra, hogy figyelmet irányíts a politikai kampányodra. 

Engem már sokszor küldtek máglyára olyan magabiztossági problémáktól szenvedő, nárcisztikus, impotens kis férfiak, mint te. És mégis itt vagyok még. Rossz boszorkánnyal baszakodtál.”


Nyitókép: Jeff Kravitz/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ViacomCBS

#Bulvár#megan fox#média#gyerek#gender#republikánus#bayer zsolt#megafon

Címlapról ajánljuk