Bulvár

Sam Smith nem tudta folytatni, 4 szám után leállította a koncertjét

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 11:31

Egy Madonnával közös dal is be volt ígérve.

Sam Smith Instagram oldalán kért bocsánatot a rajongóitól, amiért a Machesteri koncertjét csupán 4 szám után leállította, és nem tért vissza a színpadra. A helyszínt elsötétítették és bejelentették, hogy a koncertet nem folytatják a rajongók legnagyobb bánatára, ugyanis az énekes Instagram oldalán azt is pedzegették, hogy egy Madonnával közös vadonatúj dalt is előad az este folyamán.

Sam Smith Instagram-történetben magyarázta el a leállás okát:

Kedves tengerészek!
Őszintén nem tudom, hogy mit mondjak. Pár hete küzdöttem meg egy vírussal, azóta körbeutaztam Európát és nagyszerű koncertjeim voltak. Ma a hangpróba alatt jól voltam és nagyon izgatottan vártam, hogy Manchesterben is egy lenyűgöző show-t adhassak elő, a végén egy különleges meglepetéssel.
A harmadik dalom alatt vettem észre, hogy valami baj van a hangommal. Imádkoztam, hogy a hangom belemelegedjen a show-ra, de a negyedik dalnál éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben.
Lejöttem a színpadról és mindent megpróbáltam, hogy visszanyerjem a hangom, de nem sikerült.
Őszintén sajnálom, hogy nem tudtam befejezni a koncertet.
Szeretlek titeket. Sajnálom, sajnálom, sajnálom

– írta az énekes. 

A rajongói csalódásukat fejezték ki a közösségi médiában, mert néhányan egyenesen Kínából utaztak Manchesterbe azért, hogy részt vehessenek az énekes Gloria nevű turnéján.

Nyitókép: Per Ole Hagen / Redferns / Getty Images

#Bulvár#Sam Smith#koncert#hang#probléma#madonna#rajongók

Címlapról ajánljuk