Bulvár

Csúzlival mentette meg a húgát az emberrablótól egy 13 éves fiú

rtl.hurtl.hu

2023. május 21. 10:47

A rendőrség szerint egyértelműen a fiatal fiú mentette meg a testvérét, az elkövetőt később egy benzinkúton kapták el.

Michiganben egy fiatal, mindössze 8 éves lányt próbáltak elrabolni egy családi ház kertjéből. A LADBible azt írja, hogy a kislány az udvaron gombát szedett, egy közeli, erdős területről egy idegen próbálta elragadni, de végül az otthon tartózkodó 13 éves fiúnak köszönhetően (aki a kislány bátyja) nem történt tragédia.

John Grimshaw hadnagy, a michigani rendőrség munkatársa a helyi tévének elmondta, hogy a gyanúsított az erdőn át bejött az ingatlanra, megragadta, és megpróbálta berángatni a fák közé.

Szerencsére a lány 13 éves bátyja szemtanúja volt az egésznek, gyorsan csúzlit ragadott, és megsorozta a támadót. A rendőrök méltatták a fiú bátorságát, úgy gondolják, ha nem zavarják meg a támadót, akkor nagyobb baj is történhetett volna.

A csúzlilövedék eltalálta a gyanúsítottat, aki visszafutott az erdőbe. Később egy benzinkúton kapták el a hatóságok, azért tudták azonosítani, mert a támadás következtében sérüléseket szenvedett. A tudósítások hozzáteszik:

A rendőrök részben a csúzlival leadott lövések okozta sérülések miatt tudták azonosítani.

A 17 éves gyanúsított ellen már nagykorúként indítottak eljárást. Őrizetbe vették, ahol állítólag bevallotta, hogy azt tervezte, hogy bántalmazni fogja a kislányt. Csütörtökön már vádat is emeltek ellene, többek között emberrablási kísérlet miatt.

Nyitókép: illusztráció / Pexels

#Bulvár#emberrablás#csúzli#megment#család

Címlapról ajánljuk