Bulvár

Megbántam a fenékfeltöltésemet, amivel úgy néztem ki, mint egy sztriptíztáncos – inkább 8 millióért visszacsináltattam

rtl.hurtl.hu

2023. április 27. 8:53

A New York-i nő 2017-ben keresett fel egy plasztikai sebészetet, hogy eltüntesse fenekéről a kellemetlen narancsbőrt. Az orvosa meggyőzte őt arról, hogy erre a legjobb módszer a brazil fenékfeltöltés, most pedig a műtét árának kétszeresét fizette vissza, hogy visszacsinálja.

12 ezer dollárt (kb. 4 millió forintot) költött egy New York-i nő brazil fenék feltöltésre, majd meggondolta magát, és több mint a kétszer annyiért csináltatta vissza – írja a NYPost.

A Tina nevű nő 2017-ben keresett fel egy plasztikai sebészetet, hogy eltüntesse fenekéről a kellemetlen narancsbőrt. Az orvosa meggyőzte őt arról, hogy erre a legjobb módszer a brazil fenékfeltöltés (BBL, azaz brazilian butt lift), ami egy olyan fenéknagyobbító eljárás, amely során a fenék méretét saját testzsírszövettel növelik.

A műtétért 12 ezer dollárt fizetett, de nem volt elégedett az eredménnyel.

A 35 éves nő arról beszélt a lapnak, hogy a ruhái már nem álltak olyan jól rajta, az utcán a háta mögött kibeszélték az emberek, és mutogattak rá. Saját bevallása szerint úgy nézett ki, mint egy sztriptíztáncos Queensből. Volt, aki megdicsérte az új külsőjét, de összességében kínosnak találta, ezért végül úgy döntött, újból kés alá fekszik.

Tavaly októberben felkeresett egy manhattani plasztikai sebészt, és háromórás műtéttel visszafordította a beavatkozást, ami körülbelül 25 ezer dollárjába került.

Állítása szerint a műtét után gyorsan felépült, néhány nappal később már autóval ment munkába. Mint kiderült, egyre több nő bánja meg a brazil fenékfeltöltést és a más, hasonló beavatkozásokat, például a szilikonimplantátumokat.

Dr. Matthew Schulman plasztikai sebész az amerikai lapnak elmondta, hogy 2019 óta mintegy 500 BBL-t hajtott végre, és az elmúlt évben csaknem 40 százalékkal nőtt azoknak az aránya, akik meggondolják magukat, és visszacsináltatják a fenékfeltöltést.

A múlt héten a Reggeliben Dr. László Zsolt beszélt a legújabb trendekről a plasztikai sebészetben, valamint a legújabb divatokról, így a brazil fenékről és a kulcslyuk szájról.

 

Nyitókép: Pixabay

 

#Bulvár#brazil#fenék#műtét#plasztikai sebészet

Címlapról ajánljuk