Bulvár

A svájci farkast lelövő vadász helyett egy ünneplő családra csaptak le a kommandósok véletlenül

rtl.hurtl.hu

2023. április 18. 7:59

Zárva volt a nagy kapu, ezért egy létrán ugráltak be a kertbe, majd megkérték a családot, hogy engedjék ki őket.

A Blikk a svájci nyomkövetős farkast agyonlövő vadász nyomába eredt, de váratlanul egy bohózatba botlottak, aminek a főszereplői a rossz címre kivonuló kommandósok voltak. A vadász N. György, aki Nyíregyházán él a családjával, de számos földterülettel és ingatlannal is rendelkezik, írja a bulvárlap.

A lap munkatársa egy borsodi kistelepülésen találta meg a férfi egyik ingatlanját, ahol húsvétkor akartak rá lecsapni a hatóságok, viszont a helyszínen nem a vadászt találták, hanem egy ünneplő családot.

Valamit elrontottak annak idején, mert a népesség-nyilvántartóban az szerepel, hogy az én házamban, az én címemen lakik. Így az összes szolgáltatótól és más helyekről is a postaládámba dobják be a leveleit. Próbáltam ezen változtatni, beszéltem a jegyzővel is, de egyelőre nem történt semmi változás

– mondta Katona Erzsébet, akinek a családjára lecsaptak a kommandósok. A kavarodást az okozta, hogy N. György ingatlanjához az ő házuk mögötti földúton lehet lemenni, ez zavarta össze a hivatalos szerveket.

Húsvétkor, szombat este az egész családdal éppen vacsorázni készültünk, itt volt a lányom, a vejem és a hétéves kisunokám is, amikor hirtelen elkezdtek dörömbölni az ajtón, hogy itt a rendőrség, azonnal nyissuk ki. Teljesen megdöbbentünk, aztán mutattak egy igazolványt, amit a sötétben nem is láttunk, de megtudtuk, hogy Gyurit akarták itt elkapni.

– mondta a 70 éves asszony a lapnak, aki felvilágosította a kommandósokat, hogy elnézték a házszámot. Katona Erzsébet elmondása szerint a bohózat tovább folytatódott, mikor a rendőrök megkérték, hogy engedje ki őket, mivel a kinti kapu be volt zárva. Kiderült, hogy a zárt kapun úgy jöttek be az egységek, hogy egy létrán keresztül ugráltak be az udvarra.

Nyitókép: WWF Hungary / Facebook

#Bulvár#svájci farkas#farkas#vadász#család#ünnepség#tek

Címlapról ajánljuk