Bulvár

Videó: elfoglalták a helyét a vonaton, visszaszerezte, az utastársak kiakadtak

rtl.hurtl.hu

2023. április 5. 9:08

 Sokan hordozhatnak magukban tömegközlekedési sérelmeket. 

Úgy tűnik, a TikTok felhasználói kifejezetten vevők a tömegközlekedési konfliktusokra. A napokban egy olyan videó megy nagyot a felületen, amelyen az látható, ahogyan egy utas észreveszi, hogy elfoglalják helyét a vonaton, majd a bitorlót távozásra szólítja fel. A New York Post vette észre a virális tartalmat, amelyen az utas megpróbálja visszaszerezni helyét. Nem minden nehézség nélkül. 

„Az én helyem a 103-as” – kezdte a TikToker, az ő szemszögéből rögzítve a helyzetet. A férfi felszólításában nincsen semmi agresszív, a helyén ülő nő is nyugodtan reagál: távolabbra mutogat, hogy ott látott szabad helyet. Erre azonban a férfi azt mondja, hogy ezért a helyért fizetett, sajnálja. A bitorló hölgy mosolyogva összeszedte a holmiját és arrébb ment, azonban eközben az utastársak kéretlen kommentárjaikkal halmozták el a férfi utast, aki erre annyit mondott:

Nyugodjanak meg!


A lap szerint a videót elöntötték a kommentek, sokan hordozhatnak magukban tömegközlekedési sérelmeket. Volt, aki erőteljesen kifejezte, mit gondol azokról, akik elfoglalják más helyét, más pedig nem értette, hogy miért szólaltak meg az utastársak a kérdésben, ha a férfinek igaza volt.

Nyitókép: Twitter

#Bulvár#vonat#tiktok#tömegközlekedés

Címlapról ajánljuk