Bulvár

„Miért jó ez a kockafejre hialuronozás, nem értem” – Megyeri Csillának nekimentek a kommentelői, taktikát váltott

rtl.hurtl.hu

2023. április 3. 13:41

A követők szerint túl sok volt a FaceApp, mire Csilla törölte a kommenteket.

Megyeri Csilla Instagram-oldalán osztott meg pár képet, amik egy forgatáson készültek róla, arra azonban nem számított, hogy sok kommentelő meglehetősen negatív kritikát fogalmaz majd meg vele szemben. Csilla megelégelte a sértéseket, és visszaszólt a kritikusoknak – írja a Bors.

Na akkor… Most pont ráérek… Ha nem tetszik valakinek valami velem kapcsolatban, adok egy szuper jó tanácsot: tiltás/törlés! Nem bonyolult ez.

Az egybites agyúaknak pedig üzenem…: fogjátok már fel, hogy nekem/nekünk ettől nem lesz rosszabb, és nektek sem lesz jobb az életetek. Bátran lehet elemezgetni a képeimet: nagyítani, kicsinyíteni, tenni venni. Élőben hála istennek ettől jobban nézek ki. A két kép pedig nem ugyanaz!

– írta Csilla 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában. A Bors azt is kiszúrta, hogy az említett képek alatt azóta csak pozitív hangvételű hozzászólások vannak.

A képeket redditre is átosztották, ahol szintén sok kritika érte Csillát:

Miért jó ez a kockafejre hialuronozás, nem értem.

Mire jó, hogy szarrá szerkeszti a képeit, ha aztán mindenki látja a műsorban, hogy néz ki valójában? 🤔 Egyáltalán minek költ annyit töltésekre, ha így sem tetszik magának? 🥴

Pedig “ő élőben hálisten szebb”😂😂 Csak akkor nem értem minek a képekre retus..Sőt… még ha nem is szebb sincs baj.. a baj azzal van hogy másnak akar látszani..

– írták az anonim kommentelők Redditen, arra utalva, hogy szerintük Csilla szerkeszti a képeit.

#Bulvár#megyeri csilla#FaceApp#fotó#követők#sértés

Címlapról ajánljuk