Bulvár

Megyeri Csillát és hasonmását még egy plasztikai sebész is összekeverte

rtl.hurtl.hu

2023. március 30. 9:18

A két lány nemcsak külsőleg, belsőleg is hasonlít egymásra.

Megyeri Csilla és hasonmása, Magyar Emese négy éve ismerkedtek meg egymással Hódi Pamelának és párjának, Tóth Bencének köszönhetően. A két lány azóta elválaszthatatlan, legjobb barátnőkké váltak, és már-már testvérükként tekintenek egymásra.

Bár egyke vagyok, Mesi tényleg olyan, mintha a testvérem lenne

– mesélte a csütörtökön megjelent Storyban Csilla.

Az üzletasszony szerint hasonmása akár rendezvényeken is helyettesíthetné őt, hisz még egy ismert plasztikai sebészt is sikerült megtéveszteniük külsejükkel.

Még az ismert plasztikai sebész is összekevert bennünket. Dr. Seffer István nem is akart hinni a szemének, amikor legutóbb épp Mesivel mentem infúziókoktélra a doktor úr feleségének esztétikai rendelőjébe. Így tudtam meg: hónapokkal korábban azt hitte, hogy rám köszönt egy budai bevásárlóközpontban, valójában azonban Mesi volt az. Mivel nem ismerte a doktor urat személyesen, nem gondolta, hogy neki köszönt

– mesélte az influenszer, aki szerint a szituáció könnyen kellemetlen véget érhetett volna, utólag mégis nagyot nevettek a történteken.

 

Nagyon meglepődtünk, hogy egy plasztikai sebész is összekevert bennünket, pedig ő nap mint nap arcokkal foglalkozik. Ezek után bármikor elengedem magam helyett Mesit akár egy rendezvényre is, hogy helyettesítsen, ha nem érek rá.

Ráadásul nemcsak a külsejükben, belső tulajdonságaikban is kísértetiesen egyeznek a lányok. Megismerkedésük óta nem telik el nap, hogy ne beszélnének egymással, és a nehezebb időkben is bármikor számíthatnak egymásra. Mindketten spirituális beállítottságúak, szeretnek utazni, és rajonganak a divat és szépségápolás világáért.

El is határoztuk, hogy ideje lenne kezdeni valamit azzal, hogy ennyire hasonlítunk egymásra. Ezért hamarosan egy közös vállalkozásba fogunk, és piacra dobunk egy új ruhamárkát

– derült ki a sztármagazinból.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#megyeri csilla#hasonmás#barátnő#plasztikai sebész#hasonlóság

Címlapról ajánljuk