Bulvár

Börtönből árulta képeit OnlyFansen a gyilkosságért elítélt nő

rtl.hurtl.hu

2023. április 3. 11:38

Március elején több mint 13 év börtönbüntetést kapott a volt prostituált, aki az ítélethirdetés után pár órával már a rácsok mögül, OnlyFansen értékesített szexuális tartalmakat.

Börtöncellájából árult aktfotókat OnlyFansen egy volt prostituált. A 22 éves nőt alig néhány órával azután kapták rajta, hogy 13 év börtönre ítélték egy férfi megölésért. A férfi állítólag a futtatója volt – írja a DailyStar.

Marcos David Figueroa a gyanú szerint titkos bordélyházat működtetett az argentínai Mendozában. Marcost 2020. május 31-én lelőtték, az ügyészség szerint pedig az egyik korábbi szexmunkása, Camila Sofía Ibarra Salazar áll a gyilkosság mögött.

Március elején 13 évet és négy hónap börtönbüntetést kapott a nő, ám az ítélethirdetés után hat órával már az OnlyFansen árult szexuális tartalmakat.

Állítása szerint azért tette, hogy a börtönből is el tudja tartani ötéves fiát. Camilát elmondása alapján 13 éves korában kényszerítették prostitúcióra, jelenleg pedig azért szeretne házi őrizetet, hogy gyermeke mellett lehessen.

Bár a legtöbb argentin börtönben a raboknak engedélyezett a mobiltelefonok birtoklása, üzleti célokra tilos használni ezeket. Ez azért van így, mert sok bűnöző a rácsok mögül is képes megszervezni emberrablásokat, gyilkosságokat és drogügyletet koordinálni.

Nyitókép: Pexels.com

#Bulvár#börtön#OnlyFans#prostituált#kerítő#gyilkosság#emberölés#szexuális#tartalom

Címlapról ajánljuk