Bulvár

Óriásit megy TikTokon a népszerű magyar zenész, aki a négyes metrón fakadt dalra

rtl.hurtl.hu

2023. március 21. 15:15

Hamarosan megjelenő dalából adott elő részleteket.

Már több mint kétmillióan látták TikTokon azt a videót, amelyben a Follow The Flow nevű együttes énekese adja elő új daluknak, a Szélcsendnek pár sorát a négyes metrón. A flashmobról készült felvétel eddig 260 ezer lájkot kapott.

A Blikknek az egyik jelenlévő utas azt mondta: „Az egész teljesen spontán zajlott. Utaztam hazafelé a metrón, pont ott szálltak fel, ahol ültem, és gyönyörű szépen elkezdtek énekelni. Gondoltam, hogy valamilyen zenekarnak, együttesnek a hangját hallom. Én nagyon örültem neki, tényleg egy nagy energiát sugárzó dalt énekeltek.”

Felidézte, hogy a mutatvány két megállón keresztül tartott, és leszálláskor meg is tapsolták őket. A teljes felvételt alább lehet megnézni:

@followtheflowofficial Március végén érkezik a Szélcsend című dalunk, aminek a refrénjét itt épp a 4-es metrón adjuk elő 😁 #followtheflow #szelcsend #blr #furacse #szakacsgergo #singing #metro #m4 #chorus #flashmob ♬ original sound - Follow The Flow

Az énekes, Szakács Gergő nemrég debütált első szólóalbumával is, amivel legalább akkora sikert aratott, mint a Follow The Flow formációval. Az Evolúció című lemez első dalát még 17 éves korában írta, amiről a Reggelinek is beszélt:

 

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#follow the flow#metró#flashmob#énekes#szakács gergő

Címlapról ajánljuk