Bulvár

Skype-on keresztül válik el feleségétől Molnár Gusztáv

rtl.hurtl.hu

2023. március 12. 17:25

Semmilyen személyes kontakt nem lesz.

„Nem lenne miről beszélgetnünk. Ő a nagy részére nem emlékszik annak, ami történt" – mondta el Fazekas Vivien, a Drága örökösökből ismert Molnár Gusztáv felesége arról, hogy válásuk Skype-on keresztül fog megtörténni, írja a Blikk.

Azt mondta: „ha minden jól megy, még a nyár előtt megtörténik a válóperes tárgyalás online, azaz Skype-on és elválaszthatnak minket. Persze az intézmény bármikor dönthet úgy, hogy Guszti nincs olyan állapotban, hogy a tárgyalást lefolytassuk, noha remélem, ez nem így lesz”.

Azt mondta, vegyes érzések dúlnak benne, és sok szomorúság is van, de úgy érzi, sokat tanult a házasságból: feltétel nélküli elfogadást, türelmet, támogatást. „Azt persze nem gondoltam, hogy mindezt ilyen áron tanulom majd meg, de ma már, ha szembejön velem egy láthatóan alkoholista ember, az az első, ami eszembe jut, hogy vajon mi vezethette őt idáig” – tette hozzá.

Felidézte: „akkor tudatosult bennem, hogy nincs tovább, amikor tavaly májusban még adtunk magunknak egy utolsó esélyt és elmentünk három napra egy wellness-szállodába. Rengeteget beszéltünk arról, hogyan kezdhetnénk tiszta lappal, majd a hazatérés után nem telt el 24 óra és minden kezdődött elölről”.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár gusztáv#fazekas vivien#alkoholista#válás#Skype

Címlapról ajánljuk