Bulvár

Megan Fox Kulcsár Edina nyomdokaiba lépett

rtl.hurtl.hu

2023. február 20. 12:44

Helyretette a párkapcsolatáról alaptalanul pletykálkodókat, és még a szexuális démonokat is kizárta a képletből.

Megan Fox Instagram-detoxa egy hétig tartott, most ismét visszatért a közösségi média platformra, mégpedig azzal a céllal, hogy tisztázza a kapcsolata körül felröppent pletykákat. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a színésznő rejtélyes felvételeket tett közzé az oldalán. Bekövette vőlegénye, Machine Gun Kelly legnagyobb ellenségét, majd Beyoncé egyik hűtlenségről szóló számának szövegét posztolta, amiből a követői azt a következtetést vonták le, hogy igazak lehetnek a pletykák, miszerint Machine Gun Kelly megcsalta a színésznőt. A találgatásokban helyet kapott vőlegényének egyik zenésztársa is, azonban Megan most Instagram-bejegyzésben tette helyre a pletykálkodókat:

 

Nem volt semmilyen harmadik fél a kapcsolatunkban. Ebbe beletartoznak az emberek, az üzenetek, a mesterséges intelligencia botok és a szexdémonok is. Bár sajnálom, hogy el kell vennem tőletek ezeket az alaptalan pletykákat, amiket a ChatGPT is jobban megírt volna, hagynotok kell, hogy ez a sztori elhaljon, és végre nyugtuk legyen a történetben szereplő ártatlan embereknek 

– írta a posztjában.

Hasonlóan kelt ki Insagram-oldalán Kulcsár Edina is, akiről alaptalanul terjesztették, hogy már nincs együtt G.w.M-mel, a rapperrel, akitől gyereket vár.

Nyitókép: Lester Cohen / Getty Images

#Bulvár#megan fox#machine gun kelly#szakítás#pletyka#instagram

Címlapról ajánljuk