Bulvár

Szűcs Judith lefújta az esküvőjét – mégsem megy hozzá párjához, akit régóta rejtegetett

rtl.hurtl.hu

2023. február 12. 14:06

„Úgy érzem, örökké menyasszony maradok” – mondta az énekesnő.

Tizennégy éve együtt van lett származású párjával Szűcs Judith, ám úgy érzi, hogy már soha nem házasodnak össze – többször is lefújták esküvőjüket, az utóbbi időben a covid miatt is.

„Úgy érzem, én már örökre menyasszony maradok. Valljuk be őszintén, kinek jár épp az a fejében egy Covid vagy egy háború idején, hogy felvegyen egy szép, krémszínű ruhát, és esküvőzzön?” – nyilatkozta Szűcs a Blikknek. Arról beszélt: viszonylag későn találtak egymásra párjával, de úgy érzi, megérte várnia rá. Hálás, hogy most már „igazi, kerek családban” élhet.

Felidézte, hogy még akkor találkozott párjával, amikor a Szovjetunióban turnézott, ám ekkor még nem szövődött köztük szerelem. „Annyit azért elmondhatok, sosem gondoltam volna, hogy olyan emberrel hoz majd össze a sors, aki maga is zenélt. A párom már dalt is írt nekem”.

Az elmaradt esküvő ellenére Szűcs „tökéletesen egy hullámhosszon” van párjával, akivel pár éve bővítették is családjukat: befogadtak két kutyát, ami öröm és felelősség is számukra. Arról is beszélt, hogy az idei fontos év számára: pályája ötvenedik évét, valamint hetvenedik születésnapját is ünnepli.

„A nyár mindig zsúfoltabb, és mivel a születésnapom is augusztusban van, könnyen lehet, hogy épp koncertezem aznap. De ha így is lesz, biztosan megünnepeljük utána. Sosem tartottam számon az éveimet, sokszor még egy évvel idősebbnek is mondtam magam, a lányom javított ki ilyenkor” – mondta az énekesnő, aki mindenképpen a közönséggel szeretné megünnepelni a jeles alkalmakat.

Nyitókép: Zih Zsolt / MTVA

#Bulvár#szűcs judith#covid#esküvő#pár#család#kutya

Címlapról ajánljuk