Bulvár

Emberi csontokat állítottak ki egy olasz McDonald's-ban

rtl.hurtl.hu

2023. január 16. 5:50

A vendégeket láthatóan nem zavarja a bizarr környezet.

A Rómától nem messze fekvő Marinóban egy helyi McDonald's-ban emberi csontok vannak kiállítva, egészen pontosan egy egész sírhely is megtekinthető étkezés közben, ha a padlózatra nézünk.

Az IFLScience azt írja, hogy a Marinóban található étterem alatt egy ókori római út és három sírhely fekszik. A Meki alatt talált útszakasz a Via Appia rendszer része, amelynek néhány szakasza elveszett a Római Birodalom bukása után.

Az ókori útszakasz mellett három sírhely is található a McDonald's alatt, a koporsókban valószínűleg férfiak maradványai vannak. Az egyik férfi 35-45 éves lehetett amikor meghalt, a testén lévő sérülésekből az derül ki, hogy munkásként dolgozhatott és valamilyen betegségben szenvedhetett. A másik két helyen fiatalabbak nyugszanak, az ő maradványaikon alultápláltak nyomait fedezték fel.

A McDonald's szándékosan úgy van kialakítva, hogy a padlózaton keresztül látni lehessen az út maradványait és a sírokat. A környéken egy komplexum is működik, ami a leletek történetével foglalkozik.


Nyitókép: Twitter

#Bulvár#mcdonalds#csont#ember#kiállítás

Címlapról ajánljuk