Bulvár

Részegen ütötte, fojtogatta, alkohollal öntötte le Brad Pitt Angelina Jolie-t és gyerekeiket – állítja a színésznő

rtl.hurtl.hu

2022. október 5. 6:50

Az állítások a kettejük franciaországi borászatával kapcsolatos perben kerültek elő.

Bíróságon vádolta meg Brad Pittet Angelina Jolie azzal, hogy a színész egy Franciaországból Los Angelesbe tartó út során, a magánrepülőjükön részegen bántalmazta őt és gyerekeit.

Angelina Jolie már korábban is bántalmazó viselkedéssel vádolta volt férjét, azonban új részletek szerepelnek abban a beadványban, amelyet a színésznő jogi csapata a volt házaspár dél-franciaországi borászatával kapcsolatos perben nyújtott be. Mint ismert, Brad Pitt azt állítja, hogy volt feleségével megállapodtak abban, hogy a másik hozzájárulása nélkül egyikük sem adja el részesedését a borászatban, de Angelina Jolie vitatja ezt.

A színésznő ügyvédei azt igyekeznek alátámasztani a bántalmazással kapcsolatos állításokkal, hogy Angelina Jolie-nak jó oka volt arra, hogy megváljon a részesedésétől: nem akart alkohollal kapcsolatos üzletben részt venni azok után, hogy Brad Pitt alkoholproblémája a családjukra ilyen hatást gyakorolt.

A beadványban leírt eset, ami miatt Angelina Jolie a válást kezdeményezte, 2016-ban történt. A párral utazott hat gyerekük, akik 8-15 év közöttiek voltak ekkor. A beadvány szerint Pitt kiabálni kezdett, és azzal vádolta Jolie-t, hogy túlságosan megengedő a gyerekekkel. A repülőgép vécéjébe rángatta a nőt, ahol előbb a fejénél, majd a vállánál fogva megrázta, ezután a falhoz nyomta, és többször beleütött a mennyezetbe. Jolie ezután elhagyta a mosdót.

Amikor az egyik gyerekük közbeszólt, Brad Pitt rárontott. Angelina Jolie ekkor hátulról ragadta meg férjét, hogy megfékezze – áll a beadványban. Hogy lerázza magáról Jolie-t, Pitt hátravágódott, emiatt Jolie a hátán és a könyökén szenvedett sérüléseket. A gyerekek eközben egymást próbálták védeni, egyiküket Pitt fojtogatta, másikukat arcon ütötte.

A színésznő és gyerekei ezután csendben ülték végig az utat, de Pitt időnként visszatért hozzájuk, kiabált velük, illetve sörrel és borral öntötte le Jolie-t és a gyerekeket. Az esetet az FBI is vizsgálta 2016-ban, de a hatóságok úgy döntöttek, nem emelnek vádat – derült ki a BBC tudósításából. Pitt tagadja a vádakat, egy hozzá közel álló forrás a BBC-nek azt állította: a színésznő folyamatosan változtatgatja a 2016-ban történtekre való visszaemlékezését.

Nyitókép (archív): MTI/EPA/Jimmy Morris

#Bulvár#angelina jolie#brad pitt#per#bántalmazás#alkoholizmus

Címlapról ajánljuk