Bulvár

McMC: több ezer kilométert utaznak az emberek az éneklő mekishez

rtl.hurtl.hu

2022. október 3. 18:27

Van Londonban egy meki, ahova nem csak enni járnak az emberek.

A népszerű gyorsétteremlánc egyik londoni üzlete szokatlan módon szórakoztatja a vásárlókat: a menedzser több, mint 5 éve énekel a pult mögött a saját, és a körülötte lévők szórakoztatására, és zenei tehetségének hála nem csak a közösségi felületeken gyűjtött rengeteg követőt. A vevők képesek több ezer kilométert is utazni, csak hogy találkozhassanak vele – írja a Sun.

A 32 éves Richard Walker annyira népszerű lett sajátos munkamoráljával, hogy volt, aki Ausztráliából jött el a gyorsétterembe csak azért, hogy találkozhassanak az éneklő menedzserrel. Richard Walker elárulta, hogy már egészen kiskorától fogva vonzotta a zene, és mivel az Egyesült Királyság legforgalmasabb üzletében dolgozik, a zene mindenkinek segít megbirkózni a mindennapok kihívásaival.

@ukrichardwalker Would #PlainWhiteTs sing live at 4am while cleaning a restaurant? I am the McMC & I'll never say no to you... #FYP #McDonalds #mcdsbelikeee🤣🤣 #sing ♬ original sound - Richard Walker

Tényleg úgy hiszem, hogy az éneklés segít. Egy ember egyszer elmondta nekem, hogy öngyilkos gondolatai voltak egészen addig amíg nem hallott engem énekelni, és meg akarta köszönni nekem. Egy másik arról beszélt, hogy segítettem neki feldolgozni a nővére halálát. Egyszer valaki hagyott nekem egy kézzel írott üzenetet, ami a mai napig kint van a hűtőmön 

– mondta Walker, akinek rengeteg szép emléke van az éneklésnek köszönhetően.

Szerinte sokan meglepődnek, amikor egy jó hangulatú, kiegyensúlyozott üzletbe lépnek be, mivel a gyorséttermi és az ügyfélszolgálati munkákról sokaknak negatív képük van, és rengeteg vicc alapját képezik.

Nyitókép: Ashley Chan / SOPA Images / LightRocket / Getty Images

#Bulvár#mcdonald's#éneklés#szórakozás#hangulat#london

Címlapról ajánljuk