Bulvár

Curtis üzent a pénzköteggel pózoló rappereknek, amihez Csutinak is volt néhány szava

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 26. 13:18

G.w.M. pont a napokban posztolt ilyen videót. Neki szólhat a rapper felhívása?

Curtis egy videót tett közzé Instagramján, amiben arra kéri rappertársait, hogy járuljanak hozzá a hátrányos helyzetű gyerekek beiskolázásához ahelyett, hogy videókat posztolnak egy köteg pénzzel és a luxusautójukkal.

A világhálón keringnek videók, képek, ahol mai magyar rapsztárok, fiatalok, fiatal rappesek pénzkötegekkel fotózkodnak, videózzák magukat, nagyon drága luxus kocsikat tesznek ki, amik a sajátjuk. És azt találtam ki, hogy ezeket a mai rappereket, az egész rapszakmában, aki tényleg vagyonosnak érzi magát egy challenge-re invitálom, mégpedig ez a Robin Hood Curtis Challenge

– mondta a rapper a videójában, majd hozzátette, hogy mindenkitől százezer forintot vár a közös kasszába, amivel az iskolakezdés alkalmából támogatnák a hátrányos helyzetű családokat.


Érdekesség, hogy G.w.M. – akitől Kulcsár Edina babát vár – pont néhány napja tett közzé egy videót, amint vásárolni indul luxusautójával egy rakat húszezres kíséretében. Vajon neki címezhette a jótékonyságról szóló üzenetet Curtis?

A felhívásra több magyar híresség reagált, többek között Csuti is, Kulcsár Edina volt párja:

Tes, én nem tudok rappelni, de hova kell utalni? 😘

Rajta kívül L.L. Junior és Kabát Peti is jelezte, hogy részt vesznek a jótékonysági akcióban.

Nyitókép: Curtis / Facebook

#Bulvár#curtis#pénz#jótékonyság#iskolakezdés#gyerekek#rapper#üzenet#g.w.m.#csuti

Címlapról ajánljuk