Bulvár

Eva Longoria bikiniben mutatta meg szexi idomait

rtl.hurtl.hu

2022. július 13. 12:31

Az immár 47 éves színésznő a mai napig bombaformában van. Bámulatos testét most meg is osztotta követőivel.

A fitness fanatikus színésznő egy pillanatig sem rejtegette magát a családi nyaraláson: egy sor színes bikiniben csillogtatta meg edzőteremben csiszolt testét, miközben egy luxusjachton pihent Capri szigetén. A Született feleségek sztárja először a hajó fedélzetén pózolt sárga, kétrészes fürdőruhájában, amit az Instagramra töltött fel.


A 24 órán át elérhető Instasztorijában egy piros bikiniben mutatta meg dekoltázsát és kidolgozott hasizmait. Mindezt a Daily Mail című brit bulvárlap írta meg.

Longoria egy félmeztelen képpel is kedveskedett rajongóinak, amin egy barátnőjével napozik. „Szerezz magadnak egy dögös lányt, mint Maria Bravo” – kommentelte a fotóhoz.

A büszke anyuka természetesen a kisfiával, a négyéves Santiagóval is fotózkodott a nyaraláson. Az egyik elbűvölő képen éppen egy puszit ad a kisfiának „Igazi szeretet” felírattal.

A színésznőre rá is fér a pihenés, hiszen hamarosan Jamie Foxx és Robert Downey Jr. oldalán fog játszani az All-Star Weekendben, valamint az Arisztotelész és Dante a világmindenség titkainak nyomában című filmben is szerepet kapott.

Nyitókép: Eva Longoria a spanyolországi Ibizán 2017. július 21-én – Fotó: Europa Press / Europa Press via Getty Images

#Bulvár#rtl#RTL Klub#eva longoria#bikini#dekoltázs

Címlapról ajánljuk