Bulvár

Kenyában egy törzsi varázsló-orvos méhekkel állította meg az állattolvajokat

rtl.hurtl.hu

2022. május 30. 20:01

Szurkálunk és védünk.

Furcsa incidens történt pénteken a Kakamega megyében állattolvajok voltak kénytelenek megadni magukat, mert nem tudták lerázni a rájuk küldött méhrajt. A jelentések szerint a méhek azért tapadtak a bűnözőkre, mert a helyi varázsló-orvos rájuk küldte az állatokat.

A Bűnügyi Nyomozói Igazgatóság (DCI) szerint a három gyanúsított önként adott vissza egy kecskét és egy borjút, miután a méhek megkeserítették az életüket. A tolvajokon található sérülések arra utaltak, hogy a méhek meg is csípték őket.

Az állatok tulajdonosa, a 42 éves Tolibert Imbiakah megkérte a helyi orvost, hogy segítsek neki, mert a karámból eltűntek az állatai.

Az orvos meglátogatta a férfi lakását, szertartásokat végzett, majd elmondott néhány varázsigét és távozott. Az orvos, aki egyébként varázsló is, azt közölte a megkárosított Imbiakáhval, hogy ne aggódjon, mert pár nap múlva a bűnözők saját maguk fogják visszahozni az állatokat.

A szertartás után egy nappal fel is tűnt a 22 éves Hillary Momanyi, a 28 éves John Bukhazio és a 20 éves Winston Mutiele, akik tele voltak csípésekkel. Az állatok is velük voltak, így végül visszakerültek a gazdához.

A hírről a Capital News című kenyai lap számolt be.

Nyitókép: illusztráció / iStock / Getty Images

#Bulvár#kenya#nairobi#orvos#varázsló#méhek

Címlapról ajánljuk