Bulvár

„Teljesen mást mutatott a médiában, mint amilyen volt” – ismert emberek emlékeznek Berki Krisztiánra

rtl.hurtl.hu

2022. május 6. 14:09

A Viszkis azt mondta: látta sírni Berkit, Demcsák Zsuzsa pedig sokkot kapott, amikor megtudta a hírt.

Schobert Norbi, Kajdi Csaba és Hajdú Péter mellett számos ismert ember fejezte ki megdöbbenését Berki Krisztián halála miatt pénteken.

Ambrus Attila, a Viszkis egy tévéműsor forgatásáról ismerte Berkit. A Borsnak azt mondta: „sok ember ilyenkor gonoszkodik”, de Berki „egyrészt itt hagyott két gyereket”, másrészt látta az emberi oldalát is.

Nyilván nem annyira, mint a volt felesége vagy Mazsi, de láttam sírni, amikor megmutatta a valódi, emberi oldalát

– jelentette ki.

Az énekes Peter Šrámekkel is szerepeltek együtt a tévében. Ő azt mondja, sírt, amikor megtudta, hogy mi történt.

Rengeteget beszélgettünk magánéleti dolgokról, miután kikapcsoltak a kamerák. Rendes ember volt. Teljesen mást mutatott a médiában, mint amilyen valójában volt

nyilatkozta a Borsnak.

Demcsák Zsuzsa korábban együtt vezetett műsort Berki Krisztiánnal. A Metropol azt írja, hogy sokkot kapott, amikor megtudta a hírt.

Ezt nem hiszem el

– mondta, majd elnézést kért, de nem tudott nyilatkozni.

Az MMA-harcos Dietz Gusztáv is azt mondta, hogy Berki Krisztián egészen másmilyen volt a valóságban, mint amilyennek gondolta. Mint visszaemlékezett, sokan nevettek azon, amikor azt mondta Berki Krisztiánnak, hogy fogyjon le harminc kilót az egészsége érdekében, de ezzel nem piszkálni akarta: előtte végignézte, hogyan állította fel a mentőorvos oxigénnel a földről egy kötélhúzó verseny után. Peter Šrámek is úgy emlékezett, hogy forgatásokon többször lement Berki Krisztián vérnyomása, és a cukrával is gond volt.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

#Bulvár#berki krisztián#ambrus attila#viszkis#peter srámek#demcsák zsuzsa#dietz gusztáv

Címlapról ajánljuk