Bulvár

Nincs kivételezés: a saját lányát tartóztatta le drogkereskedelem miatt a megyei seriff

rtl.hurtl.hu

2022. április 29. 15:08

A drog bármelyik család életét tönkreteheti.

Egy floridai seriff elég közel került egy drogos ügylethez, de nem úgy, mint hatósági személy, hanem érintettként. A.J. Smith a szóban forgó eset után a saját lányát volt kénytelen letartóztatni – írja a helyi sajtó.

A férfi a Facebook-oldalára ki is posztolta az esetet, hogy megmutassa, senkinek nem jár különleges elbánás és hogy a drogkereskedelem bármelyik család életét tönkreteheti.

Egy akció végén letartóztatták a 38 éves Kristen Kentet és a 25 éves Bailey Adaire Lee-t. Kentnél 14 grammnál több amfetaminszármazékot és különböző kábítószerek fogyasztására alkalmas eszközöket találtak. Lee-nél szintén 14 grammnál több metamfetamint találtak és arra utaló nyomokat, hogy a két kereskedett is a tiltott szerrel. 

Smith seriff az eset után megerősítette, hogy Kristen Kent az ő lánya.

A seriff elmondta, hogy mikor megtudta, hogy a lány piszkos ügyekbe keveredett, nagyon mellbe vágta a dolog. Smith azt írja, hogy az egészben az fáj neki a legjobban, hogy a lánya hány embernek okozott szenvedést azzal, hogy droghoz juttatott embereket, tönkretéve ezzel az életüket.

Nyitókép: Franklin County Sheriff's Office

#Bulvár#seriff#florida#drogkereskedelem

Címlapról ajánljuk